1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Ασφαλιστική θα φυτεύει ένα δέντρο για κάθε νέο πελάτη

Ασφαλιστική θα φυτεύει ένα δέντρο για κάθε νέο πελάτη

Ασφαλιστική θα φυτεύει ένα δέντρο για κάθε νέο πελάτη
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένα πρωτότυπο και ουσιαστικό τρόπο επέλεξε μία ασφαλιστική εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, για να συμβάλει στον αγώνα αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.

Πρόκειται για την ασφαλιστική εταιρεία Ladder, μία insurtech εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτείων, η οποία θα φυτεύει ένα δέντρο για κάθε νέο πελάτη μέσα από την συνεργασία της με την «Eden Reforestation Projects».

Η Eden Reforestation Projects είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εργάζεται για την αποκατάσταση των δασών, με τοπικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο, με στόχο τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα.

Σύμφωνα με τον Διευθύνων Σύμβουλο και συνιδρυτή της Ladder, Jamie Hale, «το πρόγραμμα δενδροφύτευσης είναι μια εκδήλωση του τρόπου με τον οποίο προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο και την κοινότητά μας, ελαφρώς πιο ανθεκτικούς και ελαφρώς καλύτερους, επειδή αυτό κάνει η ασφάλιση ζωής για τις οικογένειες. Συμβάλλει στη χρηματοδότηση της ανθεκτικότητας των οικογενειών και των κοινοτήτων. Πιστεύουμε ότι τα δέντρα και η δέσμευση άνθρακα και η συμβολή στο να κάνουμε το περιβάλλον μας πιο βιώσιμο είναι καλό για την κοινότητά μας συνολικά».

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.