1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Χορηγούμενο Άρθρο
  6. »
  7. Ασφάλεια ταξιδιού να πάρεις!

Ασφάλεια ταξιδιού να πάρεις!

Ασφάλεια ταξιδιού να πάρεις!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Είναι γεγονός ότι η πανδημία του κορονοιού τα τελευταία χρόνια, έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τον ταξιδιωτικό τομέα αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Η ανάγκη για επιστροφή στην κανονικότητα χωρίς περιορισμούς και μέτρα, αυξάνει ολοένα και περισσότερο την επιθυμία των ταξιδιωτών να βρεθούν και πάλι σε διαφορετικούς προορισμούς και να ζήσουν νέες εμπειρίες.

Εισιτήρια, διαβατήρια κι ευρωπαϊκά πιστοποιητικά είναι ορισμένα από τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που χρειάζεται πλέον για να ταξιδέψει κανείς.

Η ταξιδιωτική ασφάλεια μπορεί να μην είναι υποχρεωτική δεν παύει όμως να είναι απαραίτητη και σημαντική διασφαλίζοντας την αίσθηση της ασφάλειας, της ηρεμίας και της ανεμελιάς των ταξιδιωτών, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα ενόψει της πανδημίας, οι ασφαλιστικές εταιρίες έχουν εντάξει στα ασφαλιστήρια συμβόλαια τους και καλύψεις για περιπτώσεις νόσησης ή επαφής από τον Covid -19.

Παρόλα αυτά η διαχρονική σπουδαιότητα της ασφάλειας ταξιδιού δεν περιορίζεται στις τροποποιήσεις εξαιτίας της πανδημίας αλλά γενικότερα είναι αυτή που θα «δώσει το κατάλληλο χέρι βοήθειας» για νοσηλεία σε περίπτωση αιφνίδιας ασθένειας ή ατυχήματος ενώ παράλληλα προστατεύει τον ταξιδιώτη από απώλεια, ζημιά ή κλοπή των αποσκευών του.

Επίσης, εάν για συγκεκριμένους λόγους της τελευταίας στιγμής, χρειαστεί ο ταξιδιώτης να ακυρώσει το ταξίδι του, ανάλογα με το πρόγραμμα ασφάλισης που έχει επιλέξει δίνεται η δυνατότητα αποζημίωσης.

Σημαντικό όφελος είναι το γεγονός ότι ο ταξιδιώτης έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες βοήθειας, σε παγκόσμιο επίπεδο, 24 ώρες το 24ώρο με μια εξειδικευμένη ομάδα να βρίσκεται στη διάθεση του για οποιαδήποτε βοήθεια.

Επομένως την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε εσείς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα μην ανησυχήσετε αν κάνει κρύο και δεν πάρουν ζακέτα, «ασφάλεια ταξιδιού μονάχα να μην ξεχάσουν να πάρουν»!

Το ασφαλιστικό γραφείο Key Partners General Insurance σε συνεργασία με την Μondial Assistance προσφέρουν φροντίδα και ασφάλεια στο ταξίδι σας, προσαρμοσμένες και στη covid-εποχή.

Ανακαλύψτε όλα τα προγράμματα ταξιδιωτικής βοήθειας και κάντε online την ασφάλεια ταξιδιού σας εδώ: www.keypartnersinsurance.com.cy/INSURANCELISTTITLE/8/1 ή καλώντας στο 22591501.

H Key Partners General Insurance βρίσκεται επίσης στη διάθεση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για μελλοντική συνεργασία αναφορικά με τις ασφάλειες ταξιδίου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.