1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αποχώρησε από το Δ.Σ. της Μινέρβα ο νέος υπ. Δικαιοσύνης Μάριος...

Αποχώρησε από το Δ.Σ. της Μινέρβα ο νέος υπ. Δικαιοσύνης Μάριος Χαρτσιώτης

Αποχώρησε από το Δ.Σ. της Μινέρβα ο νέος υπ. Δικαιοσύνης Μάριος Χαρτσιώτης
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την αποχώρηση του Μάριου Χαρτσιώτη από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας λόγω της υπουργοποίησής του, ανακοίνωσε η Μινέρβα Ασφαλιστική.

Στην ανακοίνωση της στο ΧΑΚ, η εταιρεία αναφέρει πως ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εύχονται στον κ. Χαρτσιώτη κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Ο κ. Χαρτσιώτης ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας από το 2019 και ήταν ο Νομικός Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εταιρείας.

Ο κ. Χαρτσιώτης ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ποιος είναι ο Μάριος Χαρτσιώτης;

Ο κ. Μάριος Χαρτσιώτης γεννήθηκε στη Λευκωσία και αποφοίτησε από το Λύκειο Ακροπόλεως Α’. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε τη πρακτική του εξάσκηση (1987) στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.

Το 1990 ίδρυσε το δικό του δικηγορικό γραφείο με έδρα τη Λεμεσό το οποίο στη πορεία εξελίχθηκε σε ένα από τους γνωστούς δικηγορικούς οίκους της Κύπρου. Έχει ασχοληθεί εκτεταμένα με το ασφαλιστικό δίκαιο και διετέλεσε κατά καιρούς νομικός σύμβουλος διαφόρων ασφαλιστικών εταιρειών συμπεριλαμβανομένων του Ταμείου Ασφαλιστών Μηχανοκινήτων Οχημάτων και της Κοινοπραξίας Ασφαλιστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πολύ ικανοποιητικά τα αποτελέσματα του 2023 για τη Μινέρβα Ασφαλιστική

Είναι εγγεγραμμένος Διαιτητής στο Κυπριακό Κέντρο Διαιτησίας και Διαμεσολάβησης και επίσης είναι εγγεγραμμένος Σύμβουλος Αφερεγγυότητας (insolvency practitioner).

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.