1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αποχώρησε από τις Γενικές Ασφάλειες ο Κώστας Κώστα!

Αποχώρησε από τις Γενικές Ασφάλειες ο Κώστας Κώστα!

Αποχώρησε από τις Γενικές Ασφάλειες ο Κώστας Κώστα!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την αποχώρηση του από τη θέση του Γενικού Διευθυντή των Γενικών Ασφαλειών, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κώστας Κώστα.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του «Μετά από 37 χρόνια μίας εκπληκτικής πορείας στο Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου, όπου είχα το προνόμιο να εργαστώ από διάφορες θέσεις, αφήνω την τελευταία μου θέση ως Γενικός Διευθυντής των Γενικών Ασφαλειών για να αναζητήσω νέες ευκαιρίες και να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου και τον εαυτό μου.»

Ο κ. Κώστα εξέφρασε τη χαρά του να εργάζεται σε ένα ανοικτό και άνετο περιβάλλον που εξυπηρετούσε τα συμφέρονται των πελατών και του οργανισμών.

Ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής των Γενικών Ασφαλειών, ευχαρίστησε όλους του συναδέλφους του κάνοντας ειδική αναφορά σε αυτούς των τμημάτων των Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών και των Γενικών Ασφαλειών, οι οποίοι όπως αναφέρει πάντα τον στήριζαν και τον εμπιστεύονταν.

«Μαζί έχουμε δημιουργήσει βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα και ροές εσόδων για τον Όμιλο και μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους συνεργάτες μας που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και τον σεβασμό» πρόσθεσε ο κ. Κώστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Έκλεισε λέγοντας ότι «Φεύγω με ανάμεικτα συναισθήματα αλλά παίρνω μαζί μου αναμνήσεις από χαρά, επιτυχίες, συνεργασία, μεγάλη ομαδική δουλειά και πάνω απ’ όλα φιλίες».

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.