1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Άρθρα
  6. »
  7. Anytime Blog: Πασχαλινή διακόσμηση με απλές πινελιές!

Anytime Blog: Πασχαλινή διακόσμηση με απλές πινελιές!

Anytime Blog: Πασχαλινή διακόσμηση με απλές πινελιές!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το φετινό Πάσχα μπορεί όπως και τα δύο προηγούμενα, να έχει τις ιδιαίτερες δυσκολίες του λόγω της πανδημίας, όμως και πάλι νικά η γλυκιά αίσθηση της αναμονής για όλα όσα πρόκειται να φέρει μαζί της η Λαμπρή. Στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, στιγμές στο σπίτι και γύρω από το οικογενειακό τραπέζι, μοναδικές στιγμές κυπριακής παράδοσης. Γι’ αυτό θέλουμε το σπίτι μας να είναι προετοιμασμένο κατάλληλα, με διακόσμηση στο κλίμα των ημερών. Ο τρόπος; Απλές πινελιές, μικρές πασχαλινές λεπτομέρειες που θα δώσουν χρώμα.

Αγαπημένα πασχαλινά σύμβολα

Ποια είναι, λοιπόν, τα πιο γνωστά πασχαλινά σύμβολα; Μα φυσικά κοτούλες –και ναι, καλά μαντέψατε, μαζί με τα αυγουλάκια τους – και λαγουδάκια έχουν τα πρωτεία στην πασχαλινή διακόσμηση που σέβεται τον εαυτό της! Πώς όμως τα επιλέγουμε; Μόνα τους ως μικρά διακοσμητικά, γυάλινα ή και ξύλινα, σε έντονες αποχρώσεις είναι μια καλή ιδέα για μία πιο χαρούμενη διακόσμηση που ξεχωρίζει. Από την άλλη, σε πιο απαλές αποχρώσεις μπορούν να ενταχθούν ακόμα πιο εύκολα στην ήδη υπάρχουσα διακόσμηση του χώρου μας. Οπότε, “mix and match” και επιλέγουμε τι μας αρέσει περισσότερο!

Τα καλάθια έχουν την τιμητική τους

Οι πολλαπλές χρήσεις τους, η ποικιλία χρωμάτων και στιλ στην οποία διατίθενται, αλλά και η αίσθηση της φύσης που δίνουν στον χώρο μας, τα κάνουν διακοσμητικό must ανεξαρτήτα από την εποχή. Αλλά, ειδικά το Πάσχα έχουν την τιμητική τους! Ο λόγος για τα ψάθινα καλάθια, που αν γεμίσουν κιόλας με τα κατάλληλα αποξηραμένα λουλούδια, αλλάζουν αμέσως τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Μπορούν να γίνουν φωλιά και για τα κατακόκκινα πασχαλινά αυγά που περιμένουν ποιο θα βγει νικητής στην τελική αναμέτρηση. Δίπλα τους μπορούν να σταθούν επάξια και οι πασχαλινές μας λαμπάδες, το φως των οποίων ανυπομονούμε να λάμψει το βράδυ της Ανάστασης.

Το πασχαλινό μας τραπέζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η σημαντικότητα της κάμερας οπισθοπορείας

Μικρές διακοσμητικές πινελιές, κοτούλες, αυγά και λαγουδάκια, καλάθια και λαμπάδες, όλα αυτά μπορούν να στολίσουν διάφορα σημεία του σπιτιού. Το σίγουρο είναι όμως ότι το επίκεντρο όλων είναι το πασχαλινό τραπέζι και οι προσδοκίες που θέλουμε αυτό να μας δημιουργεί όσο οι πασχαλινές μέρες πλησιάζουν. Έτσι, ένα τραπεζομάντηλο με απλά πασχαλινά σχέδια ή πιο σύνθετα πασχαλινά μοτίβα είναι η ιδανική επιλογή, ώστε να αποφασίσουμε και ποιο σερβίτσιο θα είναι στρωμένο, όταν με το καλό θα μοιραστούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα το γιορτινό τραπέζι.

Το Πάσχα, λοιπόν, πλησιάζει κι εμείς είμαστε έτοιμοι να το υποδεχτούμε. Είτε επιλέξουμε να κάνουμε το πασχαλινό τραπέζι στο δικό μας σπίτι, είτε αποφασίσουμε να πάμε εμείς στους αγαπημένους μας, το σπίτι μας και το αυτοκίνητό μας χρειάζεται να είναι ασφαλή. Και όσο για αυτό, εμπιστευόμαστε την Anytime, επιλέγοντας το πρόγραμμα με τις καλύψεις που χρειάζόμαστε!

Πηγή: Anytime Blog

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.