1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Anytime Blog: Φθινόπωρο και εξορμήσεις στην εξοχή

Anytime Blog: Φθινόπωρο και εξορμήσεις στην εξοχή

Anytime Blog: Φθινόπωρο και εξορμήσεις στην εξοχή
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Φθίνοπωρο, εξορμήσεις, πικ-νικ και ασφάλιση αυτοκινήτου. Διαβάστε το ολόφρεσκο blog της Anytime Cyprus.

Αυτή η εποχή είναι ιδανική για περιπάτους στην εξοχή! Ο καιρός είναι ακόμα καλός, η πολλή ζέστη έχει υποχωρήσει και τα μέρη όπου μπορεί κανείς να συνδυάσει φύση, καθαρό αέρα, καλή παρέα και ένα πλούσιο πικ νικ ευτυχώς στην Κύπρο είναι ουκ ολίγα! Επίλεξε, λοιπόν, έναν από τους πολλούς πανέμορφους χώρους για εκδρομή που έχουμε στο νησί μας, προετοιμάσου κατάλληλα, πάρε μαζί τους αγαπημένους σου, μπες στο αυτοκίνητο και φύγαμε!

Πρώτα απ’ όλα, το τέλειο πικ νικ απαιτεί τον απαραίτητο εξοπλισμό, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις όμως πολλά. Ένα φορητό ψυγειάκι για τα φαγητά που δεν αντέχουν εκτός και τα ποτά, ένα τραπεζομάντηλο για να έχεις μια καθαρή επιφάνεια, μερικά πιάταποτήρια και μαχαιροπίρουναχαρτομάντηλα και τα έχεις σχεδόν όλα. Αντί για πλαστικά μίας χρήσης, θα ήταν καλύτερα τα παραπάνω αντικείμενα που θα προμηθευτείς να είναι πλαστικά πολλαπλών χρήσεων, έτσι και το περιβάλλον προστατεύεις και δε χρειάζεται να τα αγοράζεις συνέχεια.

Τα φαγητά που θα πάρεις μαζί σου είναι καλό να τρώγονται εύκολα, αλλά μπορούν να είναι ταυτόχρονα και υγιεινά. Λαχανικά κομμένα σε φέτες ή ατομικές σαλάτες σε βαζάκια, σάντουιτς ή wraps με υλικά της αρεσκείας σου, πιτούλεςκεφτεδάκια (τόλμησε να φτιάξεις και από όσπρια), τυριά και κριτσίνιαπαξιμάδια και λοιπά σνακ είναι καλές επιλογές για ένα πικ νικ. Αν θέλεις να συμπληρώσεις το μενού σου με κάποια σως, γιαούρτι ή άλλο ντιπ, χρησιμοποίησε δοχεία που να κλείνουν καλά, για να αποφύγεις τα «ατυχήματα». Μην ξεχάσεις τα φρούτα της εποχής ή κάποιο γλυκάκι για επιδόρπιο. Ένα κέικ, για παράδειγμα, είναι ό,τι πρέπει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Anytime: 7 χρόνια στην Κύπρο, ασφάλιση μέσα σε 5 λεπτά!

Το πικ νικ πάνω απ’ όλα είναι για να ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα και να διασκεδάζουμε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους μας. Πάρε μαζί σου επιτραπέζιαμπάλες και ίσως κανένα μικρό ηχείο για να ακούσετε μουσική. Θυμήσου, βέβαια, ότι συνήθως σε έναν εκδρομικό χώρο δεν είμαστε μόνοι, οπότε φρόντισε να περάσεις καλά ό,τι κι αν κάνεις, αλλά πάντοτε με σεβασμό προς τους υπόλοιπους εκδρομείς.

Μερικά μικροπράγματα που μπορεί να σου φανούν χρήσιμα είναι καπέλογυαλιά ηλίουαντηλιακόαντικουνουπικόμωρομάντηλααντισηπτικόαμμωνία και τσιρότα. Η εξοχή είναι σίγουρα μαγική, αλλά καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για τις μικρές της εκπλήξεις, ειδικά αν έχουμε μαζί μας μικρά παιδιά.

Πολύ σημαντικό είναι, επίσης, να έχεις μαζί σου μερικές σακούλες απορριμμάτων, για να τις γεμίσεις φεύγοντας και να τις πετάξεις στους ειδικούς κάδους. Η φύση είναι εκεί για εμάς, να μας χαρίζει τις ομορφιές της κι εμείς οφείλουμε να της δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό. Οπότε το μόνο που πρέπει να αφήσεις φεύγοντας είναι τα αποτυπώματά σου στο φθινοπωρινό χώμα!

Όπου κι αν επιλέξεις να απολαύσεις το πικ νικ σου, θα χρειαστείς αυτοκίνητο, οπότε μην ξεχνάς να τηρείς τους βασικούς κανόνες ασφαλείας σε κάθε ταξίδι! Όποιος οδηγήσει, δε θα πρέπει να καταναλώσει αλκοόλ, όλοι οι επιβάτες χρειάζεται να φορούν ζώνη, ενώ μέσα στο όχημα θα πρέπει να υπάρχει πάντα φαρμακείο, προειδοποιητικό τρίγωνο, γρύλος, «σταυρός», καλώδια, πυροσβεστήρας και τουλάχιστον μία ρεζέρβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οδήγηση στην εγκυμοσύνη; Τι να προσέξετε

Το πικ νικ είναι μια υπέροχη στιγμή που μοιραζόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους. Ασφαλίζοντας το όχημά μας στην Anytime, μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε εξόρμηση ακόμα πιο πολύ, αφού μας προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα, επιλογές στις καλύψεις μας και πραγματικά προσιτά ασφάλιστρα, για να έχουμε την ασφάλεια που χρειαζόμαστε κάθε στιγμή!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.