1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Anytime Blog: Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι με μικρές πινελιές!

Anytime Blog: Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι με μικρές πινελιές!

Anytime Blog: Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι με μικρές πινελιές!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου πλησιάζει και εμείς έχουμε, για ακόμη μια χρονιά, την ανάγκη να νιώσουμε τη χαρά και την αισιοδοξία που αρμόζει στην εποχή. Η γιορτινή ατμόσφαιρα είναι αυτή που θα μας κάνει να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, να αισθανθούμε ωραία στον χώρο μας και να περάσουμε ξεχωριστές στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους. Για όλα αυτά, όμως, δε χρειάζονται υπερβολές, αλλά μερικά απλά στοιχεία που θα μας θυμίσουν ότι υπάρχει μαγεία!

Βασιλιάς της διακόσμησης, βέβαια, δεν είναι άλλος από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο συναντάμε σε διάφορες εκδοχές. Φυσικό ή τεχνητό, με μονόχρωμα ή πολύχρωμα στολίδια, μικρότερου ή μεγαλύτερου μεγέθους, με φάτνη ή χωρίς, με αστέρι ή αγγελάκι στην κορυφή, το έλατο είναι το πρώτο που θα βγει από την κούτα και που ο στολισμός του θα σημάνει την έναρξη της χριστουγεννιάτικης διάθεσης μέσα στο σπίτι.

Ένα επίσης σημαντικό εορταστικό στοιχείο είναι τα λαμπάκια. Τοποθετούνται συνήθως πάνω στο δέντρο, αλλά μπορούν με το φως τους να δώσουν μια ευχάριστη νότα σε διάφορα άλλα σημεία, όπως το μπαλκόνι, τα παράθυρα, η κουπαστή της σκάλας, πάνω από τον καναπέ ή όπου αλλού ταιριάζουν, ανάλογα με τον χώρο. Παρόμοια είναι η αίσθηση που δίνουν και τα κεριά, ιδίως όταν είναι αναμμένα, αφού και το φως και το άρωμά τους μας βάζει αμέσως στο κλίμα των εορτών.

Xmas Tree - anytime

Περνώντας στα μικρά, αλλά θαυματουργά, στολίδια που μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο μας και ταιριάζουν σε διάφορα σημεία, όπως τραπεζάκια, έπιπλα εισόδου ή τηλεόρασης, πόρτες, φωτιστικά, τζάκι κ.α., η λίστα είναι σίγουρα πολύ μεγάλη. Κάλτσες, σκούφοι, σάκοι, κουκουνάρια, στεφάνια, γιρλάντες, κορδέλες, γυάλινες μπάλες με χρυσόσκονη, καρυοθραύστες και τόσα άλλα διακοσμητικά υπάρχουν εκεί έξω και χωρίς αυτά, κάτι λείπει από το χριστουγεννιάτικο mood!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Anytime: 7 χρόνια στην Κύπρο, ασφάλιση μέσα σε 5 λεπτά!
Xmas - tree στολίδια

Φυσικά, οι γιορτές είναι άρρηκτα συνδεδεμένες και με το φαγητό, οπότε τα αντίστοιχα εορταστικά αντικείμενα της κουζίνας, δίνουν μια ακόμα πινελιά στη γιορτινή ατμόσφαιρα του χώρου μας. Πιατέλες, τραπεζομάντηλα, φλιτζάνια, αλατιέρες, πιπεριέρες, ποδιές και λοιπά αξεσουάρ μας ανοίγουν (κι άλλο) την όρεξη για τα καλούδια των ημερών.

Xmas - decoration - anytime

Η θαλπωρή του σπιτιού, όταν είναι στολισμένο για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, είναι αναντικατάστατη και τα όσα ζούμε με τους αγαπημένους μας μέσα σ’ αυτό πολύτιμα. Για να μπορούμε να χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο κάθε τέτοια περίσταση, πρώτα απ’ όλα πρέπει να νιώθουμε και να είμαστε ασφαλείς. Η Anytime προσφέρει μοναδικά πακέτα ασφάλισης κατοικίας, για να αισθανόμαστε την ηρεμία και την ασφάλεια που χρειαζόμαστε κάθε στιγμή.

Αυτές τις γιορτές, απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερα προνόμια, με 10% επιπλέον όφελος στην ασφάλεια κατοικίας και συνολική έκπτωση μέχρι και 35%! Η προσφορά ισχύει μέχρι 20/12/21.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.