1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Anytime: Σημαντική Ανακοίνωση

Anytime: Σημαντική Ανακοίνωση

Anytime: Σημαντική Ανακοίνωση
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με ανακοίνωση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Anytime ενημερώνει τους πελάτες της αλλά και το ευρύ κοινό για προσπάθεια εξαπάτησης που κάποιοι επιχειρούν μέσω ενός ψεύτικου λογαριασμού στο Facebook και στο Instagram χρησιμοποιώντας το όνομα της εταιρείας.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας.

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ*

Αγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και να σας επιστήσουμε την προσοχή για την εμφάνιση ενός fake profile στο Facebook και στο Instagram με το όνομα Anytime Onliine, από το οποίο γίνονται αιτήματα φιλίας σε υφιστάμενους πελάτες & συνεργάτες της Anytime, αλλά και σε άλλους χρήστες των social media.

Αυτό το fake profile προσπαθεί να εξαπατήσει τους διάφορους χρήστες, καλώντας τους να συμμετάσχουν σε ψεύτικο διαγωνισμό και δεν έχει καμία σχέση με την Anytime Online Cyprus.

Σας καλούμε να αγνοήσετε ή ακόμη και να προβείτε σε αναφορά (report) αυτού του profile σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψή σας, για να μπορέσετε να βοηθήσετε και να προστατέψετε και άλλους χρήστες από πιθανή εξαπάτηση.

Τα επίσημα profiles της Anytime Online Cyprus είναι:

Facebook: Anytime Online Cyprus

Instagram: anytimeonlinecy

Θα βοηθούσε να μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση, ώστε να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Anytime: 7 χρόνια στην Κύπρο, ασφάλιση μέσα σε 5 λεπτά!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.