1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Άνοιξαν οι εγγραφές για το 8ο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ – Early...

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 8ο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ – Early Bird μέχρι 07/05!

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 8ο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ – Early Bird μέχρι 07/05!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) ανακοίνωσε την έναρξη των εγγραφών για το 8ο του Παγκύπριο Συνέδριο, το οποίο είναι αφιερωμένο φέτος στα 20 χρόνια από την ίδρυση του συνδέσμου.

Το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, έχει φέτος τον τίτλο «20 ΧΡΟΝIΑ ΠΣΕΑΔ , ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΠΑΡΟΝ-ΜΕΛΛΟΝ» και θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Λατσιών με τις εργασίες να ξεκινούν στις 09:45.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τη θέση τους διαδικτυακά. Το κόστος για τα μέλη του ΠΣΕΑΔ είναι 50 ευρώ ενώ μέχρι 07/05/2023 μπορούν να αξιοποιήσουν την Early Bird προσφορά και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην τιμή των 40 ευρώ.

Για τα μη μέλη του συνδέσμου, το κόστος είναι στα 70 ευρώ ενώ για όσους κλείσουν τη θέση τους μέχρι 07/05/2023 θα επωφεληθούν επίσης την Early Bird προσφορά των 60 ευρώ. Τέλος, για την παρακολούθηση μέσω διαδικτύου το κόστος είναι στα 30 ευρώ.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας για Φυσική παρουσία εδώ.

Για διαδικτυακή παρουσία μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ.

Χρυσός Χορηγός του συνεδρίου είναι για άλλη μία χρονιά η SoEasy Insurance Brokers που στηρίζει διαχρονικά τον συγκεκριμένο θεσμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η SoEasy Insurance ξανά Μέγας Χορηγός στο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Όπως κάθε χρόνο, ο ΠΣΕΑΔ θα στηρίξει μέσα από το συνέδριο του ένα Μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Για φέτος έχει επιλεγεί η στήριξη να δοθεί στο TELETHON.

Οι πυρετώδεις ετοιμασίες εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του συνδέσμου και της επιτροπής εκδηλώσεων συνεχίζονται, με το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου να αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

To Cyprus Insurance News θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Υποστηρικτής Επικοινωνίας του συνεδρίου προβάλλοντας όλη τη δράση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το συνέδριο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό που αντιστοιχεί σε 3 ώρες CPD .

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.