1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Διαμεσολάβηση
  6. »
  7. Ανδρέας Χατζησοφοκλέους: «Όραμα μας η εξύψωση του επιπέδου της εξυπηρέτησης πελατών»

Ανδρέας Χατζησοφοκλέους: «Όραμα μας η εξύψωση του επιπέδου της εξυπηρέτησης πελατών»

Ανδρέας Χατζησοφοκλέους: «Όραμα μας η εξύψωση του επιπέδου της εξυπηρέτησης πελατών»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

HJS Insurance: Ένα σύγχρονο ασφαλιστικό γραφείο με επίκεντρο τον άνθρωπο και με όραμα την εξύψωση του επιπέδου της εξυπηρέτησης πελατών στον Ασφαλιστικό Κλάδο

H HJS Insurance είναι ένα Ασφαλιστικό Γραφείο με έδρα τη Λευκωσία, που ιδρύθηκε το 2016 από τους Ανδρέα και Νικόλα Χατζησοφοκλέους, που όμως η ιστορία του ξεκινάει πολλά χρόνια πριν.

Πιο συγκεκριμένα, ουσιαστικά η πορεία της HJS Insurance ξεκινά το 1981 όταν ο Νικόλας Χατζησοφοκλέους ξεκίνησε την καριέρα του στις ασφαλίσεις ζωής ως ένας απλός ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, με τη βαλίτσα και το αυτοκίνητο του ως γραφείο.

Όπως μας λέει ο σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ανδρέας Χατζησοφοκλέους, «ήταν η εποχή όπου ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής πήγαινε από σπίτι σε σπίτι για να μιλήσει στις οικογένειες για τη σημαντικότητα της ασφάλισης ζωής αφού τότε ήταν κάτι καινούργιο για την κοινωνία της Κύπρου».

Έτσι το 2016, ο Ανδρέας Χατζησοφοκλέους, με την εμπειρία του στην επιχειρηματικότητα και τις νέες τεχνολογίες δημιούργησε την HJS Insurance κτίζοντας στις εμπειρίες και το δίκτυο του Νικόλα Χατζησοφοκλέους, με όραμα η HJS Insurance να  επαναπροσδιορίσει πως οι ασφαλίσεις πωλούνται στην Κύπρο συνδυάζοντας εμπειρία με νέες ιδέες και ανθρωποκεντρικές μεθόδους πωλήσεων.

Με όραμα την εξύψωση του επιπέδου της εξυπηρέτησης πελατών στον Ασφαλιστικό Κλάδο και της παροχής μιας θετικής εμπειρίας αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων η HJS Insurance εργάζεται καθημερινά για να είναι συνεπής στην αποστολή της που δεν είναι άλλη από το να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες της τηρώντας τα ύψιστα επαγγελματικά και ηθικά πρότυπα.

Η HJS Insurance έχει μια Πελατοκεντρική φιλοσοφία όπου στο επίκεντρο είναι οι σχέσεις με τους πελάτες της αφού πιστεύουν στην άριστη εξυπηρέτηση, το κτίσιμο εμπιστοσύνης και τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τον κάθε πελάτη.

Η HJS Insurance δραστηριοποιείτε σήμερα τόσο στον γενικό κλάδο αλλά και στον Κλάδο Ζωής, έχονταςτην εμπειρία και την κατάρτιση να προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ασφαλιστικών προϊόντων σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Μιλώντας για τις δυσκολίες στην πορεία της εταιρείας μέχρι σήμερα ο Ανδρέας Χατζησοφοκλέους λέει χαρακτηριστικά ότι  «Οι πιο μεγάλες δυσκολίες στην πορεία μας ήταν να αποδείξουμε στον εαυτό μας και στους συνεργάτες μας ότι ο παραδοσιακός τρόπος προσέγγισης πελατών και πώλησης ασφαλιστικών προϊόντων στην αγορά χρειαζόταν νέα προσέγγιση και φιλοσοφία». Όπως λέει μέσω αυτής της φιλοσοφίας κατάφεραν να σπάσουν αρκετά στερεότυπα και να θέσουν νέα πρότυπα εξυπηρέτησης.

Με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη, οιστόχοι εταιρείας για τη νέα χρονιά είναι να μεγαλώσει σε μέγεθος και αριθμούς ενώ ταυτόχρονα θα διατηρήσει το άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της.

Με τη συζήτηση μας να πηγαίνει στη συνέχεια στις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος και το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή σήμερα, ο Ανδρέας Χατζησοφοκλέους αναφέρει ως μεγαλύτερη πρόκληση για τους επαγγελματίες της διαμεσολάβησης, τονα αποδείξουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες για να προσφέρουν καλύτερα επίπεδα εξυπηρέτησης στους πελάτες τους.

Όπως μας λέει «Θεωρούμε πως η άριστη κατάρτιση των διαμεσολαβητών και η παροχή εξειδικευμένης και εξατομικευμένης εξυπηρέτησης στα μέτρα των πελατών είναι το κλειδί για τους επιτυχημένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές».

Όσον αφορά το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της HJS Insurance σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αυτό εστιάζεται στην εμπειρία της ομάδας στον χώρο της επιχειρηματικότητας και των νέων τεχνολογιών που τους επιτρέπει να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες μιας σύγχρονής επιχείρησης.

Αναφορικά με τη χρήση της τεχνολογίας, για την εταιρεία η τεχνολογία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση πελατών. Όπως λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της HJS Insurance, «Η επιτυχία μας βασίζεται στο σωστό συνδυασμό πώλησης βασιζόμενο σε νέες τεχνολογίες μαζί με ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Ήδη στα σχέδια μας είναι η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας».

Τέλος όσον αφορά τον πολύ σημαντικό ρόλο της ασφάλισης, πεποίθηση της εταιρείας είναι ότι η συνεχής εκπαίδευση είναι συνώνυμη με την επιτυχία. Για αυτό είναι μέλη στο Ασφαλιστικό Ινστιτούτο της Κύπρου και Αγγλίας και παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια κατάρτισης για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Οι Υπηρεσίες της Εταιρείας

  • Προσωπική Ασφάλιση Ζωής & Υγείας
  • Ομαδικές Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας
  • Ασφάλιση Επιχειρήσεων
  • Ασφάλιση Περιουσίας – Οικίας/Διαμερίσματος/Γραφείου/Καταστήματος
  • Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης
  • Ασφάλιση Ευθύνης Διευθυντών & Αξιωματούχων
  • Ασφάλιση Κυβερνοχώρου
  • Ασφάλιση Οχημάτων
  • Επιλογή από ένα μεγάλο εύρος ασφαλιστικών καλύψεων

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 70005507

Email: [email protected]

Ιστοσελίδα: https://www.hjsinsurance.com.cy

Διεύθυνση: Labs Tower Nicosia, Foti Pitta 4, 1065 Nicosia, Cyprus

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.