1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ancoria Insurance: Πρόγραμμα υποτροφιών για το Institute of Chartered Shipbrokers

Ancoria Insurance: Πρόγραμμα υποτροφιών για το Institute of Chartered Shipbrokers

Ancoria Insurance: Πρόγραμμα υποτροφιών για το Institute of Chartered Shipbrokers
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Ancoria Insurance Public Ltd σε συνεργασία με το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ΚΝΕ), το Institute of Chartered Shipbrokers (ICS) και το YoungShip Cyprus θα χορηγήσουν τρεις πλήρεις υποτροφίες για τα επτά θέματα που απαιτούνται για να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του Επαγγελματικού Προγράμματος Πιστοποίησης (PQΕ) και την απόκτηση της ιδιότητας Μέλους (MICS) στο ICS.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης  έχουν  μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου ηλικίας 20-35 ετών, οι οποίοι μιλούν άπταιστα την Aγγλική γλώσσα. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν δύο συστατικές επιστολές και μία επιστολή αίτησης που να περιλαμβάνει την επαγγελματική εμπειρία, τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα, διακρίσεις/βραβεία/προσόντα, κι ένα σύντομο προσωπικό σημείωμα με θέμα “Γιατί χρειάζομαι αυτή την υποτροφία;”

Μια ανεξάρτητη επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΚΝΕ, ICS, YoungShip Cyprus και της Ancoria Insurance θα εξετάσει και θα επιλέξει έξι υποψήφιους βάσει των γραπτών αιτήσεων. Οι έξι υποψήφιοι θα παρακαθήσουν σε συνέντευξη και από αυτούς θα επιλεγούν οι τρεις επιτυχόντες στους οποίους θα χορηγηθούν οι υποτροφίες.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.