1. Home
  2. wpbdp_listing
  3. Ancoria Insurance

Ancoria Insurance

Ancoria Insurance
Τηλέφωνο
22551300
Ιστοσελίδα
Πλήρης Διεύθυνση
Λαοδικείας 36, Στρόβολος, 2028 Λευκωσία, Κύπρος
Τ.Θ. 23415, 1683 Λευκωσία, Κύπρος
Έτος Ίδρυσης
1987
Κύκλος Εργασιών
€ 24,005,268
Προσφερόμενα Προϊόντα
Ζωής, Επενδυτικές, Συνταξιοδοτικές
Περιγραφή

H Ancoria Insurance ξεκίνησε το ταξίδι της πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, το 1987, όταν ο ιδρυτής της, κ. Sievert Larsson, ένας σουηδός επιχειρηματίας, ξεκίνησε μια ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο μαζί με τον φίλο του Roger Akelius.
Το 2007, ο Sievert πήρε την απόφαση να δωρίσει όλες τις μετοχές της στο Ίδρυμα Υποτροφιών Sievert Larsson και να αφιερώσει τη ζωή στο να βοηθάει συνανθρώπους μας να κτίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Το 2008, η εταιρεία μετονομάστηκε σε Ancoria Insurance.

Το όραμα του κ. Larsson, να προσφέρει ευκαιρίες μόρφωσης σε νέους με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες απ’όλο τον κόσμο, εξακολουθεί να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο όλων όσων έχουμε επιτύχει μέχρι σήμερα.

Σήμερα, στην Ancoria συνεχίζουν να βοηθούν τους πελάτες τους, να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο και στηρίζουν την προσπάθειά τους να διασφαλίσουν ένα άνετο, οικονομικά, μέλλον, μέσα από ευέλικτα και διαφοροποιημένα σχέδια αποταμίευσης, επένδυσης και συνταξιοδότησης με παγκόσμια διασπορά, προσφέροντάς τους παράλληλα προσωπική οικονομική καθοδήγηση σε κάθε σημαντικό στάδιο της ζωής τους.

Το Ίδρυμα Υποτροφιών Sievert Larsson, ο κύριος μέτοχός μας, εξακολουθεί να μας εμπνέει σε κάθε μας βήμα. Το Ίδρυμα έχει ως αποστολή του τη διανομή των κερδών της εταιρείας για την οικονομική στήριξη άπορων και αριστούχων μαθητών μέσω σπουδαστικών υποτροφιών, ώστε να εξασφαλίσουν τις ευκαιρίες μόρφωσης που τους αξίζουν. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την προσφορά της Ancoria στο κοινωνικό σύνολο, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.