1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ancoria Insurance: Ισχυρό το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς για τις παγκόσμιες...

Ancoria Insurance: Ισχυρό το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς για τις παγκόσμιες αγορές

Ancoria Insurance: Ισχυρό το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς για τις παγκόσμιες αγορές
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ήταν ένα ισχυρό πρώτο εξάμηνο για τις παγκόσμιες αγορές παρά  την συνεχιζόμενη αύξηση των επιτοκίων και την τραπεζική κρίση που πήγε να δημιουργηθεί. Συνεπώς, τα επενδυτικά ταμεία της Ancoria κατέγραψαν καλές αποδόσεις.

USA Fund

Το ταμείο της Ancoria με την καλύτερη απόδοση το πρώτο εξάμηνο του χρόνου ήταν το USA Fund με απόδοση 25,16% σε κορώνες Σουηδίας (SEK) και 18,40% σε ευρώ.

Το ταμείο επιδιώκει την επίτευξη μακροπρόθεσμης υπεραξίας κεφαλαίου μέσω της έκθεσης στις μετοχικές αγορές των ΗΠΑ επενδύοντας σε μετοχές και μετοχικά αμοιβαία κεφάλαια. Το ταμείο δύναται επίσης να επενδύει σε εταιρείες που εδρεύουν ή είναι εγκατεστημένες σε χώρες εκτός των ΗΠΑ, αλλά διεξάγουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες κατά κύριο λόγο στις ΗΠΑ.

Europe Fund

Το Europe Fund κατέγραψε απόδοση 12,96% σε ευρώ 19.46% κορώνες Σουηδίας (SEK) το πρώτο εξάμηνο του χρόνου.

Το ταμείο επιδιώκει την επίτευξη μακροπρόθεσμης υπεραξίας κεφαλαίου μέσω της έκθεσης στις ευρωπαϊκές μετοχικές αγορές επενδύοντας σε μετοχές και μετοχικά αμοιβαία κεφάλαια. Το ταμείο δύναται επίσης να επενδύει σε εταιρείες που εδρεύουν ή είναι εγκατεστημένες σε χώρες εκτός της Ευρώπης, αλλά διεξάγουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Ancoria 3-Yr SEK Autocall 3.25% Guaranteed Coupon| Αυτόματη λήξη 09.06.2023

Το δομημένο ταμείο πέτυχε αυτόματη πρόωρη λήξη ένα χρόνο μετά την ημερομηνία έναρξης καθώς ο δείκτης OMX Stockholm 30 έκλεισε κατά την ημερομηνία παρατήρησης πάνω από το αρχικό επίπεδο strike. Οι πελάτες που επένδυσαν σ’ αυτό το ταμείο έλαβαν το αρχικό ποσό της επένδυσής τους συν ένα επιπλέον χρηματικό ποσό που ισοδυναμεί με καθαρή απόδοση 3,25%.

Νέο δομημένο ταμείο σε σουηδικές κορώνες με ετήσιο κουπόνι 9% υπό προϋποθέσεις

Το Ancoria 4-Year SEK Autocall 9% Fund δίνει στους επενδυτές την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μικτή απόδοση 9% ετησίως με δυνατότητα ετήσιας αυτόματης πρόωρης λήξης καθώς και εγγύηση κεφαλαίου στη λήξη, υπό όρους και αναλόγως της απόδοσης του δείκτη OMX Stockholm 30.

Η περίοδος εγγραφών για το ταμείο έχει ολοκληρωθεί.

Πηγή: Ancoria Blog

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.