1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αθλητισμος
  6. »
  7. Ανακοίνωσε συμφωνία με νέα ασφαλιστική εταιρεία ο ΓΣΟ!

Ανακοίνωσε συμφωνία με νέα ασφαλιστική εταιρεία ο ΓΣΟ!

Ανακοίνωσε συμφωνία με νέα ασφαλιστική εταιρεία ο ΓΣΟ!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε συμφωνία με την ασφαλιστική εταιρεία GAP VASSILOPOULOS ήρθε ο ΓΣΟ για ένταντι τρίτων κάλυψη του Τσιρείου Σταδίου.

Η ανακοίνωση του ΓΣΟ αναφέρει: 

Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες του διοικητικού συμβουλίου του ΓΣΟ βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσουμε το φίλαθλο κοινό ότι έχουμε προχωρήσει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την ασφαλιστική εταιρεία GAP VASSILOPOULOS για την ασφαλιστική κάλυψη έναντι τρίτων για το Τσίρειο Στάδιο. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός και οι αγώνες θα διεξάγονται στην παρουσία φιλάθλων. Απολογούμαστε για ακόμα μια φορά στο φίλαθλο κοινό.

Η συμφωνία ήρθε μετά από την ακύρωση της ασφαλιστικής κάλυψης για το Τσίρειο Στάδιο από την Παγκυπριακή Ασφαλιστική. Περισσότερα για το θέμα με την ακύρωση της κάλυψης από την Παγκυπριακή μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο της Limassol Today εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.