1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Άκρως επιτυχημένη η Ενημερωτική Ημερίδα της DHD Insurance για την αξιολόγηση...

Άκρως επιτυχημένη η Ενημερωτική Ημερίδα της DHD Insurance για την αξιολόγηση κινδύνων

Άκρως επιτυχημένη η Ενημερωτική Ημερίδα της DHD Insurance για την αξιολόγηση κινδύνων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε το ασφαλιστικό γραφείο DHD Insurance με θέμα την Αξιολόγηση Κινδύνων ως ένα Απαραίτητο Εργαλείο για τη σύγχρονη Επιχείρηση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023 στη Λεμεσό και είχε σημαντική συμμετοχή δίνοντας αξία σε όλους τους παρευρισκόμενους στα φλέγοντα ζητήματα που παρουσίασαν και ανέλυσαν ενδελεχώς οι αξιόλογοι ομιλητές.

Στόχος της DHD Insurance είναι να προσφέρει προστασία και σιγουριά σε Κυπριακές και ξένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο με σκοπό να πετύχουν στον επαγγελματικό στίβο. Η ημερίδα υποστήριξε αυτόν τον στόχο τονίζοντας τη σημασία που έχει η σωστή αξιολόγηση κινδύνων για κάθε επιχείρηση και το πόσο αναγκαία είναι η λήψη μέτρων για μετριασμό των κινδύνων που την περιβάλλουν!

Η έναρξη πραγματοποιήθηκε με την ομιλία του κ. Σάκη Διονυσίου, ιδιοκτήτη του Ασφαλιστικού Γραφείου DHD Insurance με έδρα τη Λεμεσό, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε θερμά τους υποστηρικτές και χορηγούς της ενημερωτικής ημερίδας.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Διονυσίου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εδώ και 25 χρόνια που η DHD Insurance δραστηριοποιείται στον Ασφαλιστικό Κλάδο, στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας μας ότι ο πελάτης, υφιστάμενος ή μελλοντικός, θα πρέπει να είναι πάντα στο επίκεντρο, προχωρήσαμε  στη διοργάνωση αυτής της ενημερωτικής ημερίδας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόσαστε εδώ μαζί σας.»

Με την παρουσία τους και το λόγο τους τίμησαν την Ημερίδα ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ο Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού, κ. Ανδρέας Τσουλόφτας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου κ. Βάσος Δημητριάδης ενώ χαιρετισμό εκ μέρους του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων απηύθυνε ο Διευθυντής του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας κ. Άριστος Οικονομίδης.

Στην έναρξη του κυρίους προγράμματος της ημερίδας, ο κ. Γιώργος Νατάρ, πιστοποιημένος εκπαιδευτής Επιχειρήσεων και Ασφαλίσεων, μίλησε για τη σημασία της αξιολόγησης κινδύνων και πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να την αξιοποιήσουν.

Στη συνέχεια το βήμα δόθηκε στον κ. Ανδρέα Ιακώβου, Διευθυντή Υπηρεσιών Τεχνολογικού Κινδύνου στην BDO Cyprus, ο οποίος έκανε την παρουσίασή του με θέμα τον Κυπριακό Κυβερνοχώρο και τα μέτρα πρόληψης κατά των κυβερνοεπιθέσεων που πρέπει να λαμβάνουν οι επιχειρήσεις

Ο κ. Άγγελος Παναγή, Non Motor Manager της SoEasy Insurance Cyrpus,  ανέλυσε το θέμα των Εγγυητικών Επιστολών και των Ασφαλίσεων Πιστώσεων ενώ ο κ. Ανδρέας Γρηγορίου, Training and Development Manager της Trust International Insurance Company μίλησε για την Ασφάλιση στον Κυβερνοχώρο.

Η ημερίδα έκλεισε με δύο ομιλίες εκτός διαχείρισης ρίσκου και ασφάλισης, με τον κ. Πέτρο Φιλίππου να μιλά για τον κίνδυνο του αδιάφορου προσωπικού και την κα Πηνελόπη Μαγουλιανίτη να αναφέρεται στην γυναικεία επιχειρηματικότητα και να καταρρίπτει διάφορους μύθους για τις γυναίκες στις επιχειρήσεις

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με τη δεξίωση που παρέθεσε το Ασφαλιστικό Γραφείο DHD INSURANCE προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να συζητήσουν για τη θεματολογία, να λύσουν επιπλέον απορίες και γνωρίσουν περαιτέρω τους αξιόλογους ομιλητές και συντελεστές της διοργάνωσης της ημερίδας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.