1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Άκρως επικοδομητική η μηνιαία συνάντηση του MDRT με το βλέμμα στο...

Άκρως επικοδομητική η μηνιαία συνάντηση του MDRT με το βλέμμα στο αύριο!

Άκρως επικοδομητική η μηνιαία συνάντηση του MDRT με το βλέμμα στο αύριο!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, η μηνιαία συνάντηση των μελών του MDRT Cyprus.

Η συνάντηση που ήταν η πρώτη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, είχε τίτλο “Από τον ασφαλιστή του χθες, στον ασφαλιστή του σήμερα” και είχε στόχο να παντρέψει την εμπειρία ομιλητών με μακροχρόνια πορεία στο επάγγελμα μαζί με γνώσεις που είναι απαραίτητες τη σημερινή εποχή.

Η συνάντηση άνοιξε με ένα σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του MDRT Cyprus, Λούκα Τσούκα, ο οποίος παρέδωσε τη σκυτάλη της προεδρίας στον Νίκο Μεττούρη, μετά από 2 χρόνια πετυχημένης προεδρίας. Ο κ. Τσούκας αφού ευχαρίστησε την ομάδα που είχε στο πλευρό του αυτά τα δύο χρόνια δήλωσε περήφανος για όλα όσα πέτυχαν μέσα σε αυτή τη διετία.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, Δημιουργός του Cyprus Insurance News, ανέβηκε στο βήμα για να παρουσιάσει στα μέλη του MDRT απλούς τρόπους και εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να ενισχύσουν και να βελτιώσουν την ψηφιακή τους παρουσία. Η παρουσίαση ήταν εστιασμένη σε απλές, αλλά αποτελεσματικές στρατηγικές και εργαλεία που μπορεί ο κάθε ασφαλιστικός σύμβολος να ξεκινήσει να εφαρμόζει άμεσα!

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Σταύρος Πόρακος, όπου μέσα από την ομιλία του προσπάθησε να μεταδώσει τις δικές του εμπειρίες και βιώματα και τη σωστή νοοτροπία που πρέπει να έχει ο κάθε ασφαλιστικός σύμβουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο πλαίσιο του UGC: Η Δύναμη του κοινού

Στο ίδιο μήκος κύμματος και οι επόμενοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι που ανέβηκαν στο βήμα, μετέφεραν στους παρευρισκόμενους δικές τους εμπειρίες και τεχνικές που θα τους βοηθήσουν να εξασκούν το επάγγελμα τους με περισσότερη αποτελεσματικότητα.

Η συνάντηση έκλεισε με παρουσίαση στιγμων και εμπειριών από το πρόσφατο ταξίδι αντιπροσωπείας του MDRT Cyprus, στο παγκόσμιο συνέδριο του οργανισμού στη Σιγκαπούρη.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.