1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η AIC Antigonos Insurance ευαισθητοποιεί την Κυπριακή κοινωνία γύρω από τον...

Η AIC Antigonos Insurance ευαισθητοποιεί την Κυπριακή κοινωνία γύρω από τον Διαβήτη!

Η AIC Antigonos Insurance ευαισθητοποιεί την Κυπριακή κοινωνία γύρω από τον Διαβήτη!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Νοεμβρίου η ομάδα της AIC Antigonos Insurance Consultant σε συνεργασία με την Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου διοργάνωσε σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και αρτηριακής πίεσης. Με τον τρόπο αυτό συνέβαλε στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης τους κοινού γύρω από τον διαβήτη.

Η AIC Antigonos Insurance Consultant διακρίνεται για την κοινωνική της ευαισθησία και παραμένει σταθερά στο πλευρό της Κυπριακής κοινωνίας, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την Εταιρική Κοινωνική της Ευθύνη.

Η κοινωνική ευαισθησία συγκαταλέγεται στις αξίες της και υλοποιεί το κοινωνικό της έργο, ενισχύοντας το θετικό της αποτύπωμα στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.