1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων
  6. »
  7. Agridiotis Insurance: Εξειδικευμένα πακέτα Ασφάλισης Επιχειρήσεων για γραφεία και καταστήματα!

Agridiotis Insurance: Εξειδικευμένα πακέτα Ασφάλισης Επιχειρήσεων για γραφεία και καταστήματα!

Agridiotis Insurance: Εξειδικευμένα πακέτα Ασφάλισης Επιχειρήσεων για γραφεία και καταστήματα!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται συνεχώς, οι επιχειρήσεις σήμερα είναι αντιμέτωπες με ένα μεγάλο αριθμό κινδύνων που απειλούν τη βιωσιμότητα τους. Ειδικότερα για τα φυσικά καταστήματα οι κίνδυνοι αυτοί είναι στις μέρες μας ακόμη περισσότεροι. Γι’ αυτό κάθε σωστός επιχειρηματίας ψάχνει εκείνους τους τρόπους που θα μετριάσουν τους κινδύνους που η επιχείρηση του είναι εκτεθειμένη και η ασφάλιση αποτελεί τον πιο σταθερό του σύμμαχο στις δύσκολες στιγμές που πιθανών να έρθουν.

Ειδικότερα για τα πιο μικρά καταστήματα, όπου η συνεχής λειτουργία τους αποτελεί σημαντικό παράγοντα όσον αφορά την πηγή εισοδημάτων για τους ιδιοκτήτες τους και το προσωπικό τους, η ασφάλιση είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας τους μετά από κάποιο καταστροφικό γεγονός.

Το γραφείο Αγριδιώτης Ασφαλιστικοί Πράκτορες, Μεσάζοντες και Σύμβουλοι, με 60 χρόνια εμπειρίας βρίσκεται στο πλευρό των μικρών επιχειρήσεων προσφέροντας τους ένα ευέλικτο και περιεκτικό σχέδιο που ικανοποιεί τις ανάγκες τους.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της διεύθυνσης και του προσωπικού της εταιρείας, μαζί με τη συνεχή προσπάθεια για πρόοδο, ανάπτυξη των γνώσεων και καλύτερη ποιότητα της εξυπηρέτησης έχουν καταξιώσει όλα αυτά τα χρόνια την εταιρεία ψηλά στη συνείδηση των πελατών της.

Τα σχέδια ασφάλισης επιχειρήσεων που προσφέρει η Agridiotis Insurance στους πελάτες της περιλαμβάνουν πλειάδα καλύψεων που κάθε επιχειρηματίας μπορεί να επιλέξει με βάση τις ανάγκες της δικής του επιχείρησης. Τα σχέδια αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα τόσο για μικρά αλλά και για μεγαλύτερα καταστήματα προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος καλύψεων που ικανοποιούν κάθε επιχειρηματία.

Φυσικές Καταστροφές

Μία μεγάλη κατηγορία καλύψεων που τα σχέδια ασφάλισης της Agridiotis Insurance προσφέρουν προστασία είναι οι ευρύτερες φυσικές καταστροφές. Το σχέδιο ασφάλισης της εταιρείας προσφέρει κάλυψη από φαινόμενα όπως Σεισμό, Φωτιά από Δάσος, Κεραυνό, Αστραπές και Θύελλα, καταιγίδα ή πλημμύρα. Με τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής να είναι πλέον εμφανέστατες σε όλο τον κόσμο, η προστασία από αυτά τα φαινόμενα είναι πολύ σημαντική για κάθε επιχείρηση.

Κακόβουλες Ενέργειες / Κλοπή

Με τα περιστατικά εγκληματικότητας να είναι δυστυχώς καθημερινά στα «πρωτοσέλιδα» του τύπου, κανένα κατάστημα δεν μπορεί να νιώθει απόλυτη ασφάλεια όσα μέτρα προστασίας και να λάβει. Γι’ αυτό και η ύπαρξη ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου αποτελεί μία σοφή πράξη για κάθε επιχειρηματία αφού θα τον προστατέψει από το οικονομικό κόστος οποιασδήποτε τέτοιας ενέργειας.

Τα σχέδια ασφάλισης επιχειρήσεων που προσφέρει η Agridiotis Insurance περιλαμβάνουν προστασία από Έκρηξη, Κακόβουλες Ζημιές, Οχλαγωγίες, Απεργίες και Ανταπεργίες ενώ εφόσον επιλεγεί μπορεί να περιλαμβάνει την πολύ σημαντική κάλυψη για Κλοπή με πραγματική, δυναμική και βίαιη είσοδο ή έξοδο από τα κτήρια. Προαιρετικά μπορεί να καλύψει και τα προσωπικά ατυχήματα κατά τη διάρκεια της κλοπής.  

Τυχαίες Ζημιές

Πέραν των πιο πάνω, τα σχέδια ασφάλισης καλύπτουν μία πλειάδα από τυχαίες ζημιές που μπορεί να συμβούν. Αυτές περιλαμβάνουν τυχαία διαφυγή νερού ή πετρελαίου θέρμανσης, τυχαία ζημιά σε φωτεινές ή άλλες πινακίδες ή τέντες, τυχαία ζημιά σε κεραίες και συστήματα ασφαλείας, τυχαία πτώση Δέντρων ή κλαδιών ή πασσάλων ενώ εάν επιλεγεί μπορεί να παρέχει κάλυψη από τυχαία θραύση υαλοπινάκων και τυχαία ζημιά σε Ηλεκτρονικές Μηχανές Γραφείου.

Αστική Ευθύνη

Μία ακόμη πολύ σημαντική κάλυψη περιλαμβάνεται στα σχέδια ασφάλισης της Agridiotis Insurance αφού αυτά καλύπτουν την Αστική Ευθύνη της επιχείρησης για ατυχήματα που μπορεί να συμβούν στα υποστατικά της και να προκαλέσουν ζημιές είτε σε περιουσία ή και σωματικό τραυματισμό στους επισκέπτες του καταστήματος. Με ετήσιο όριο τις €200,000 ή και μεγαλύτερο ποσό εάν ζητηθεί, ο κάθε επιχειρηματίας θα μπορεί να νιώθει σιγουριά εάν κάποιο περιστατικό συμβεί και φέρει την επιχείρηση του αντιμέτωπη με αγωγές αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Άλλες προαιρετικές καλύψεις

Πέραν των πιο πάνω τα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνουν έναν μεγάλο αριθμό προαιρετικών καλύψεων. Τέτοιες είναι τα έξοδα προσωρινής στέγασης, την απώλεια μικτού κέρδους, την κάλυψη χρημάτων τόσο στα κτήρια όσο και σε μεταφορά, ενώ περιλαμβάνει κάλυψη για μεταφερόμενα εμπορεύματα και τα προσωπικά αντικείμενα των εργοδοτουμένων!

Συνοψίζοντας, τα σχέδια ασφάλισης επιχειρήσεων της Agridiotis Insurance μπορούν να προσφέρουν εκείνη τη σιγουριά που κάθε επιχειρηματίας αναζητά έτσι ώστε να μπορεί να σχεδιάζει με σιγουριά το μέλλον. Εξάλλου αυτό είναι και το όραμα του ασφαλιστικού γραφείου: «Να κάνουν τις ζωές των ανθρώπων που συναργόζονται μαζί τους, καλύτερες»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Agridiotis Insurance www.agridiotisinsurance.com ή να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στο τηλέφωνο 22763118 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.