1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Ο Άγγελος Παναγή της SoEasy Inurance ομιλητής στο THINC 2024

Ο Άγγελος Παναγή της SoEasy Inurance ομιλητής στο THINC 2024

Ο Άγγελος Παναγή της SoEasy Inurance ομιλητής στο THINC 2024
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στις 9 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το 36th Thessaloniki Insurance Conference 2024. Πρόκειται για ένα συνέδριο με πλούσια ατζέντα ομιλητών με σκοπό την κάλυψη πολλών θεμάτων που απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο!

Ομιλητής στο συνέδριο θα είναι κι ο κύριος Άγγελος Παναγή, Non Motor Business Manager της SoEasy Insurance Brokers Ltd, η οποία είναι χρυσός χορηγός στο συνέδριο!

Ο κ. Παναγή στα πλαίσια της ομιλίας του με τίτλο «Η ασφάλιση εγγυήσεων με απλά λόγια» θα μιλήσει για την ασφάλιση εγγυήσεων και την αξία της στις επιχειρήσεις.

Λίγα λόγια για τον κύριο Άγγελο Παναγή:

Ο Άγγελος Παναγή είναι κάτοχος πτυχίου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και επίσης κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στις Διεθνείς Σχέσεις.

Εργάζεται στην Ασφαλιστική Βιομηχανία από το 1992 και διετέλεσε στέλεχος σε αριθμό Ασφαλιστικών Εταιρειών τόσο Κλάδο Ζωής όσο και του Γενικού Κλάδου.

Από το 2019 εργάζεται στην SoEasy Insurance Brokers Ltd ως Non Motor Business Manager με κύρια καθήκοντα την Αξιολόγηση και Αποδοχή Κινδύνων, σχεδιασμό νέων προϊόντων και ανάπτυξη νέων αγορών.

Λίγα λόγια για το 36th Thessaloniki Insurance Conference

Δίνοντας έμφαση στις προκλήσεις της νέας εποχής, το 36th Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μεγάλες προοπτικές από την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

Το συνέδριο με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας 14.30 έως τις 20.30. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Ενημερωθείτε λεπτομερώς για το συνέδριο εδώ: THINC

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.