1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αφιέρωμα «Ασφάλιση Αυτοκινήτου και άλλων οχημάτων». Τον Οκτώβριο στις οθόνες σας!

Αφιέρωμα «Ασφάλιση Αυτοκινήτου και άλλων οχημάτων». Τον Οκτώβριο στις οθόνες σας!

Αφιέρωμα «Ασφάλιση Αυτοκινήτου και άλλων οχημάτων». Τον Οκτώβριο στις οθόνες σας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Ασφάλεια Αυτοκινήτου αποτελεί το πιο διαδεδομένο είδος ασφαλιστικού συμβολαίου ανάμεσα στους καταναλωτές λόγω της υποχρεωτικότητας που αφορά την ασφάλιση έναντι τρίτων αλλά και της συχνής χρήσης των ιδιωτικών οχημάτων για τις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών.

Το Cyprus Insurance News, το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο, θα παρουσιάσει στο αναγνωστικό κοινό, ένα εκτενές αφιέρωμα για όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές για την Ασφάλιση Αυτοκινήτου και άλλων οχημάτων.

Το αφιέρωμα έχει στόχο να ενισχύσει τη γνώση του κοινού γύρω από την Ασφάλεια Οχημάτων και θα συμπεριλαμβάνει περισσότερα από 20 χρηστικά άρθρα για τις ασφαλίσεις οχημάτων καθώς και άλλη συναφή αρθρογραφία.

Μέσα από το αφιέρωμα, το Cyprus Insurance News δίνει την ευκαιρία σε ασφαλιστικές εταιρείες, διαμεσολαβητές και επαγγελματίες άλλων συναφών με το αυτοκίνητο κλάδων, να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Το αφιέρωμα θα έχει τις εξής 5 ενότητες

  • Κίνδυνοι και Απειλές
  • Συμβόλαια και Καλύψεις
  • Ατυχήματα, Απαιτήσεις και Οδική Βοήθεια
  • Τεχνολογία, Αυτοκίνητο και Ασφάλιση
  • Συντήρηση και Προστασία

Προώθηση Αφιερώματος:

Το αφιέρωμα του Cyprus Insurance News θα προβληθεί έντονα σε επιλεγμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε μηχανές αναζήτησης, για διάστημα 10 ημερών και στη συνέχεια θα προβάλλεται για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσω της κεντρικής μας σελίδας

Για περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα προβολής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected] ή στο 70070888

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.