1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Μία εξαιρετική εκδήλωση από την Ideal Insurance και το Κέντρο Καλλιέργειας...

Μία εξαιρετική εκδήλωση από την Ideal Insurance και το Κέντρο Καλλιέργειας Ψυχής και Νου

Μία εξαιρετική εκδήλωση από την Ideal Insurance και το Κέντρο Καλλιέργειας Ψυχής και Νου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο 13 Νοεμβρίου η εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρεία Ideal Insurance-Tsiolis P. Insurance Services σε συνεργασία με το Κέντρο Καλλιέργειας Ψυχής και Νου.

Η ενέργεια εντασσόταν στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας που έχει σαν στόχο να διαδραματίσει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην αφύπνιση της κοινωνίας όσο αφορά την Ασφαλιστική παιδεία και συνείδηση.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος περισσότερα από 35 παιδιά ηλικίας 3 έως 7 χρόνων και μέσα από ένα διαδραστικό παραμύθι έμαθαν τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνουν, τις οδικές σημάνσεις και τις ενέργειες που πρέπει να λαμβάνουν για τη προστασία των ιδίων, των φίλων τους αλλά και των τρίτων.   

Διαβάστε πιο κάτω την επίσημη ενημέρωση για την εκδήλωση από την Ideal Insurance.

Σαν Ideal Insurance έχουμε θέσει ένα σοβαρό στόχο εδώ τα τελευταία χρόνια. Να αυξήσουμε την ασφαλιστική συνείδηση στο τόπο μας. Έρευνα που έγινε στις Βρυξέλλες μεταξύ των κρατών μελών της Ε.Ε, έχει καταδείξει με χαμηλά ποσοστά την Κύπρο μας στο κομμάτι αυτό. Παρόλο που η ασφαλιστική βιομηχανία αποτελεί αρωγό και πνεύμονα του ΑΕΠ της χώρας και υπάρχει αύξηση στο ρυθμό ανάπτυξης, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Εξάλλου οι αριθμοί αυτό καταδεικνύουν, ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέα στρατηγική συνεργασία Ideal Insurance και Greystar Property Management Services

Μέσο της στρατηγική μας θέλουμε να διαδραματίσουμε ένα πρωταγωνιστικό ρόλο, στην αφύπνιση της κοινωνίας και να ταρακουνήσουμε τη γνώμη του καταναλωτή. Έτσι μέσο διαφόρων άρθρων μας αλλά και βίντεο με ερωτήσεις & απαντήσεις προσπαθούμε να σας ενημερώσουμε καλύτερα . Ταυτόχρονα Θέλουμε να προάγουμε την ασφαλιστική παιδεία από την νηπιακή ηλικία και όχι μόνον.

Έως αποτέλεσμα ακόμα μια μας δραστηριότητα ήταν η  διοργάνωση στις 13 Νοεμβρίου Σάββατο, σε συνεργασία με το Κέντρο Καλλιέργειας Ψυχής και Νου, ένα διαφορετικό διαδραστικό παραμύθι τον φίλο μας το “ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑ”. Ένα παραμύθι που φέρει την υπογραφή του υφυπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Ελλάδας.

Είχαμε πέραν των 35 παιδιών ηλικίας 3 έως 7 χρόνων, τα οποία φορώντας το προστατευτικό τους κράνος αλλά και τα φώσφορα κίτρινα γιλέκα προστασίας για να τους βλέπουν οι οδηγοί, έζησαν το παραμύθι διαδραστικά και πρακτικά. Έμαθαν τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνουν, οδικές σημάνσεις, ενέργειες που πρέπει να λαμβάνουν για τη προστασία των ιδίων, των φίλων τους αλλά και των τρίτων. Για να διασφαλίσουν το εαυτό τους από απρόσμενα γεγονότα, απρόοπτα ατυχήματα, τραυματισμούς και άλλα.

Το Κέντρο Καλλιέργειας Ψυχής και Νου επιτελεί σημαντικό ρόλο στη Κοινωνία, έτσι και οι 2 εξαιρετικές αφηγήτριες έζησαν με τα παιδιά μια πρωτόγνωρη εμπειρία, με αφήγηση, τραγούδι, μουσική, ζωγραφική με τον ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑ και τους μαγικούς του φίλους. Θα ήταν παράλειψη μου να μην έκφραζα τις ευχαριστίες μου στο Κέντρο, το θαυμασμό μου αλλά και να Συγχαρώ από καρδιάς τις συνδιοργανωτριες μου κυρίες Ιωάννου και Πέτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ideal Insurance: Συμμετείχε στην Έκθεση Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου

Όσοι γονείς παρέμειναν κατά τη διάρκεια των 3 αφηγήσεων απόλαυσαν στο εξωτερικό χώρο εδέσματα της κουζίνας Ελαιοκηποι και καφεδάκι από το Costa Coffee Cyprus. Θερμές ευχαριστίες στον κ. Ιωάννου και Κ. Ευριπίδου που υποστήριξαν την εκδήλωση μας. Τα παιδιά έφυγαν κατενθουσιασμένα με τις γνώσεις που αποκόμισαν, αλλά και με το χρήσιμο δώρο γιλεκάκι τους που θα χρησιμεύει κατά τις ποδηλασίες τους.

Η εκδήλωση μας στέφθηκε επιτυχώς και με τα  ενθαρρυντικά μηνύματα που λάβαμε από τους γονείς, τα παιδιά αλλά και από φορείς της βιομηχανίας, μας δίνουν δύναμη και κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμα πιο εντατικά. Αγαπητοί φίλοι και φίλες επιφυλασσόμαστε για την επόμενη μας δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.