1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Δείτε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου για το 1ο εξάμηνο...

Δείτε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου για το 1ο εξάμηνο του 2023!

Δείτε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου για το 1ο εξάμηνο του 2023!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το 1ο εξάμηνο του 2023 ανακοίνωσε το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου. Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε από τον Γενικό Διευθυντή του Ινστιτούτου κ. Ανδρέα Ευσταθίου, κατά τη διάρκεια της Κοπής της βασιλόπιττας την περασμένη Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023.

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η συμβολή του Ινστιτούτου στην βελτίωση και επικαιροποίηση των γνώσεων των μελών του που είναι αναγκαίο για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κοπή της βασιλόπιτας «υπηρετώντας όλοι την αποστολή μας, πιστεύουμε ότι η συνεχής επιμόρφωση των στελεχών της ασφαλιστικής βιομηχανίας είναι καθοριστικής σημασίας και συμβάλει στην καταξίωση του θεσμού ψηλότερα στη συνείδηση της κοινωνίας».

Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες θα πραγµατοποιούνται τόσο σε περιβάλλον φυσικής παρουσίας όσο και διαδικτυακά (webinar). Το αναλυτικό πρόγραµµα περιλαµβάνει 40 εκπαιδευτικές δραστηριότητες που έχουν στόχο να καλύψουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εκπαιδευτικές ανάγκες των µελών µας. Η εκπαίδευση θα γίνεται µε την συµβολή διακεκριµένων εκπαιδευτών από τον Ασφαλιστικό χώρο, Κύπρου και Ελλάδας.

Τα Μέλη του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν επαγγελµατική Ασφαλιστική εκπαίδευση σε υψηλά επαγγελµατικά πρότυπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο σεμινάριο της Terramedia: Ασφάλιση Περιβαλλοντικής Ευθύνης

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραµµα περιλαµβάνει Ασφαλιστική Τεχνική εκπαίδευση µέσα από εξειδικευµένα Σεµινάρια και άλλες Εκπαιδευτικές ∆ραστηριότητες. Περιλαµβάνει επίσης εξετάσεις για την πιστοποίηση γνώσεων οι οποίες οδηγούν στην απόκτηση των σχετικών διπλωµάτων που παρέχει το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου.

Δείτε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.