1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. 5 καλοί λόγοι για να κάνεις ασφάλεια ζωής σήμερα

5 καλοί λόγοι για να κάνεις ασφάλεια ζωής σήμερα

5 καλοί λόγοι για να κάνεις ασφάλεια ζωής σήμερα
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Εάν είστε νέος, υγιής και ελεύθερος, μπορεί να θεωρείτε ότι δεν χρειάζεστε ασφάλεια ζωής. Αν και δεν είναι απολύτως σωστό, το σίγουρο είναι ότι όταν κάποιος δημιουργήσει οικογένεια η ασφάλιση ζωής είναι πλέον κάτι επιτακτικό, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει κάνει για να διασφαλίσει τους αγαπημένους του.

Ας πάμε να δούμε 5 καλούς και συγκεκριμένους λόγους που πρέπει να κάνετε ασφάλεια ζωής σήμερα!

Για να προστατέψετε την οικογένεια σας

Ένας από τους κύριους λόγους για να κάνετε ασφάλεια ζωής είναι να προστατεύσετε την οικογένεια σας, τα παιδιά σας. Όταν κάποιος κάνει οικογένεια, και ειδικότερα όταν φέρνει στον κόσμο παιδία, οι προτεραιότητες αλλάζουν και η διασφάλιση των δικών του ανθρώπων είναι το πρώτο που τον απασχολεί. Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής μπορεί να σας δώσει ηρεμία ότι ο/η σύντροφός σας και τα παιδιά σας δεν θα δυσκολευτούν οικονομικά. Επίσης, κάνοντας την ασφάλεια ζωής σε νεαρότερη ηλικία θα σας επιτρέψει να πληρώνετε λιγότερα σε σχέση με το να κάνετε την ασφάλεια σας πολύ αργότερα.

Για επένδυση

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής μπορεί επίσης να είναι μια επένδυση. Με τα χαμηλά επιτόκια που υπάρχουν σήμερα στον τραπεζικό τομέα και με το τεράστιο ρίσκο που έχουν άλλες επενδύσεις (π.χ. μετοχές, crypto) μία επενδυτική ασφάλεια ζωής μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή επένδυση για το μέλλον. Μία επένδυση που μπορεί να καλύψει μελλοντικά έξοδα της οικογένειας σας, όπως οι σπουδές των παιδιών σας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τελευταίες ημέρες για συμμετοχή στο αφιέρωμα για τις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας!

Κάλυψη απώλειας εισοδήματος

Εάν στην οικογένεια σας εργάζεστε μόνο εσείς ή εάν συνεισφέρετε το σημαντικότερο κομμάτι του οικογενειακού εισοδήματος, είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε ότι αν σας συμβεί οτιδήποτε που δεν θα σας επιτρέπει να δουλεύετε, η οικογένεια σας θα μπορέσει, από οικονομικής πλευράς, να συνεχίσει την ζωή της.  Η κάλυψη της απώλειας εισοδήματος είναι ο κύριος λόγος που πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επιλέγουν ένα ασφαλιστήριο ζωής.

Αποπληρωμή Χρέους

Ενώ το χρέος γενικά δεν μεταβιβάζεται σε άλλα μέλη της οικογένειας, μπορεί να επηρεάσει την αξία της περιουσίας σας, οπότε η ασφάλεια ζωής μπορεί να είναι σημαντική για την αποπληρωμή αυτού, επιτρέποντας την μεταβίβαση των περιουσιακών σας στοιχείων χωρίς το βάρος του δανεισμού.

Φοροαπαλλαγή

Όποια και εάν είναι τα εισοδήματα σας η ασφάλιση ζωής μπορεί να σας βοηθήσει να γλιτώσετε χρήματα αφού το κόστος της ασφάλειας ζωής εξαιρείτε από το ετήσιο φορολογητέο εισόδημα ενώ το κεφάλαιο κάλυψης είναι αφορολόγητο μέχρι και 300 χιλιάδες ευρώ.

life-insurance-reasons

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.