1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. 4 νέα Αφιερώματα από το Cyprus Insurance News το 2024!

4 νέα Αφιερώματα από το Cyprus Insurance News το 2024!

4 νέα Αφιερώματα από το Cyprus Insurance News το 2024!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Από τον Ιούλιο του 2022 και κάθε 3 μήνες, το Cyprus Insurance News ετοιμάζει και δημοσιεύει ένα μεγάλο Αφιέρωμα με συγκεκριμένο θέμα κάθε φορά.

Τα Αφιερώματα του Cyprus Insurance News ήρθαν ως φυσικό επόμενο του οράματος να συμβάλουμε στην καλλιέργεια Ασφαλιστικής Συνείδησης στην Κυπριακή Κοινωνία αφού κάθε αφιέρωμα προσφέρει γνώση και ενημέρωση γύρω από διάφορες πτυχές της ασφάλισης!

Μέσα από τα αφιερώματα του Cyprus Insurance News, επαγγελματίες και ευρύτερο κοινό ενημερώνονται για όλα όσα πρέπει να ξέρουν από το θέμα κάθε Αφιερώματος, συμβάλλοντας έτσι στην καλλιέργεια των γνώσεων σε Ασφαλιστικά Θέματα, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια για ενίσχυση της Ασφαλιστικής Συνείδησης.

Μέσα από τα Αφιερώματα του το Cyprus Insurance News δίνει την ευκαιρία σε Ασφαλιστικές Εταιρείες, Εταιρείες Διαμεσολάβησης και Ασφαλιστικούς Συμβούλους να προβληθούν αλλά και να συνεισφέρουν και οι ίδιοι με τις γνώσεις τους στην διάδωση του θεσμού της Ασφάλισης.

Το 2024 το Cyprus Insurance News θα δημοσιεύσει 4 νέα Αφιερώματα. Αυτά θα είναι τα εξής:

  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου 2024: Διαμεσολάβηση

Ένα αφιέρωμα για τον Ρόλο του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή  στην Ασφαλιστική Βιομηχανία!

  • Αφιέρωμα Απριλίου 2024: Ασφάλιση Ζωής & Υγείας

Ένα Αφιέρωμα για όλα όσα πρέπει να ξέρει το κοινό για τις Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας!

  • Αφιέρωμα Ιουλίου 2024: Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Ένα Αφιέρωμα για όλα όσα πρέπει να ξέρει το κοινό για τις Ασφαλίσεις Αυτοκινήτου & Άλλων Οχημάτων

  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου 2024: Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Ένα Αφιέρωμα για όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι επιχειρηματίες για τα διάφορα είδη Ασφαλίσεων που είναι αναγκαία!

Με στόχο να δώσουμε την ευκαιρία σε περισσότερες εταιρείες και επαγγελματίες να συμμετάσχουν στα Αφιερώματα μας, το Cyprus Insurance News προσφέρει ειδικές τιμές μέχρι το τέλος του χρόνου!

Συγκεκριμένα για δήλωση συμμετοχής και προπληρωμή, προσφέρει έκπτωση 20% στο κόστος κάθε πακέτου Χορηγίας ή Συμμετοχής. Η έκπτωση ισχύει μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου για όλα τα Αφιερώματα και μέχρι το τέλος του Χρόνου για τα Αφιερώματα Απριλίου, Ιουλίου και Οκτωβρίου 2024. Για συμμετοχή σε περισσότερα από 1 αφιερώματα η έκπτωση φτάνει το 30%.

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τα Πακέτα προβολής των Αφιερωμάτων, μπορούν συμπληρώσουν πιο κάτω τα στοιχεία τους και θα λάβουν μέσα σε λίγα λεπτά στο email τους όλες τις πληροφορίες.

Σας περιμένουμε να διαδόσουμε μαζί την αξία της Ασφάλισης!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.