1. Home
 2. »
 3. Blog
 4. »
 5. Ελλάδα
 6. »
 7. 35th Thessaloniki Insurance Conference 2023: Tο συνέδριο που έρχεται να ανατρέψει...

35th Thessaloniki Insurance Conference 2023: Tο συνέδριο που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά!

35th Thessaloniki Insurance Conference 2023: Tο συνέδριο που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με πυρετώδεις ρυθμούς έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες του 35th Thessaloniki Insurance Conference 2023 (THINC23) μια συνδιοργάνωση της Insurance Innovation, του insuranceforum.gr και του περιοδικού The Insurer.

Το Thessaloniki Insurance Conference 2023 αποτελεί ένα συνέδριο-θεσμό για την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος και όχι μόνο! Φέτος επανέρχεται δυναμικά για ακόμη μία χρονιά, με στόχο να φέρει σε επαφή εκατοντάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με ασφαλιστικές εταιρείες, δίνοντας έμφαση στο στοιχείο που κάνει τα συνέδρια της Insurance Innovation να ξεχωρίζουν, το networking.

Με μια πλούσια ατζέντα ομιλητών το THINC έχει ως στόχο να αποτελέσει ναυαρχίδα ενημέρωσης για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, αναλύοντας τις τρέχουσες εξελίξεις στην εγχώρια ασφαλιστική βιομηχανία.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στις 15:00-21:00 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) στη Θεσσαλονίκη και θα διεξαχθεί με υβριδική μορφή (φυσική και διαδικτυακή παρουσία).

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο συνέδριο θα παρευρεθούν σημαντικά στελέχη του κλάδου, Διευθύνοντες Σύμβουλοι ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και πολιτικοί παράγοντες της χώρας.

Για την παρακολούθηση του συνεδρίου είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο thinc.gr

Βίντεο συνεδρίου: https://www.youtube.com/watch?v=-lZgqzO5OU4

Το πρώτο networking insurance conference στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν προκαθορισμένες συναντήσεις με στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, ασφαλιστικών επιχειρήσεων και εταιρειών τεχνολογίας. Οι συναντήσεις θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ή οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή κατόπιν συνεννόησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ζήστε το μέλλον της Ασφάλισης στο BLIS 2024

Διαδικτυακή περιήγηση στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών

Για άλλη μια φορά η Insurance Innovation πρωτοπορεί, δημιουργώντας ψηφιακά περίπτερα χορηγών, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να «κατεβάσουν» χρήσιμο υλικό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του συνεδρίου!

Με την υποστήριξη της ψηφιακής πλατφόρμας Eventora οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πλοηγηθούν στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών του συνεδρίου, να λάβουν ενημερωτικό υλικό και να κλείσουν το ραντεβού τους με τους εκπροσώπους τους, γνωστοποιώντας το θέμα ή κάποια ενδεχόμενη συνεργασία την οποία επιθυμούν να συζητήσουν. Οι συναντήσεις θα ορίζονται πριν το συνέδριο με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

thinc

Το πρώτο Professional Speed Networking για τον ασφαλιστικό κλάδο

Στα πλαίσια του 35th Thessaloniki Insurance Conference για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί Professional Speed Networking” για επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου. Μέσα σε μία μόλις ώρα 20 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς μπορούν να παρουσιάζονται με επιτυχία σε υποψήφιους συνεργάτες και πελάτες. Και όλα αυτά μέσα από ένα νέο διασκεδαστικό παιχνίδι αλληλεπίδρασης! Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας στο thinc.gr, γράφοντας στο μήνυμα Professional Speed Networking για να εξασφαλίσετε μία από τις διαθέσιμες θέσεις και να ζήσετε μια μοναδική διαδραστική networking εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Tony Gordon και Solomon Hicks μαζί στη σκηνή του φετινού BLIS Experience

Το 1ο Professional Speed Networking” έχει επιμεληθεί και θα συντονίσει ο Γιάννης Μηλιάτσης, Founderbizman.gr & Σύμβουλος Ανάπτυξης Πωλήσεων.

Ομιλίες από στελέχη που εργάζονται στο εξωτερικό

Μία ακόμη καινοτομία για φέτος, αποτελεί η παρουσία Ελλήνων που δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά του εξωτερικού. Οι ειδικοί προσκεκλημένοι θα μας μιλήσουν για το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης σε χώρες εντός και εκτός Ευρώπης, αναλύοντας τα προβλήματα αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους επαγγελματίες, καθώς και τις διαφορές του νομοθετικού πλαισίου.

Τι θα δούμε στο φετινό Thessaloniki Insurance Conference

Η θεματολογία του φετινού 35th Thessaloniki Insurance Conference είναι πολυποίκιλη και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις ακόλουθες ενότητες:

 • Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση το 2023 – Προκλήσεις και προοπτικές
 • Ο κλάδος περιουσίας και η αναγκαιότητα για ιδιώτες και επιχειρηματίες
 • Η τεχνολογία στις υπηρεσίες του κλάδου υγείας
 • Αυτοκίνητο, αυτοματισμοί και ασφάλιση
 • Επαγγελματικές ευθύνες – Η νέα τάση στην ασφαλιστική αγορά
 • Ασφάλιση κυβερνοεπιθέσεων – Ένα νέο πεδίο για καινοτόμες εργασίες
 • Οι startups του κλάδου και οι προοπτικές ανάπτυξης
 • Artificial Intelligence και Ασφαλιστική αγορά – Η πρόοδος των τελευταίων ετών

Εξασφαλίστε τη θέση σας σήμερα κάνοντας την εγγραφή σας στο thinc.gr

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (6941665405 & sales@insuranceinnovatiοn.gr) και στην κα. Ειρήνη Μπάρδη (2312201003 & info@insuranceinnovation.gr).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κορυφαίοι Ομιλητές στο συνέδριο της GAMA Global Hellas

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο thinc.gr

Χορηγοί Συνεδρίου:

GOLD: ALLIANZ TRADEARAGCONTRACT INSURANCE S.A.CROMAR,  HELLAS DIRECTHOOLIE FOUNDATION PET INSURANCEINFOTRUST S.A.INSURANCE BEATINTERLIFEKARAVIAS UNDEWRITING AGENCYWISE DAEDALUS

SILVER: EXPERTO CREDE CONSULTANTSEXTRA ASSISTANCEΟΡΙΖΩΝ 1964 Α.Α.Ε.Ζ

BRONZE: AMB INSURANCE BROKERBIZMAN.GRE.N. MANOS,  SOEASY INSURANCENGN AUTOPROTECTTZORTZIS S.A.

Το Συνέδριο διεξάγεται υπό την Αιγίδα των: Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών ΕλλάδοςΠεριφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΠΟΑΔΠΣΑΣΣΔΑΕ

Χορηγοί Επικοινωνίας: cityportal.grculpanews.grcyprusinsurancenews.comdealnews.grepixeiro.grgrtimes.grkarfitsa.grmarketnews.grmoneyview.grmyportal.grnaftemporiki.gr northradio 98.0nosokomio.grolathessaloniki.grstartup.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.