1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Άρθρα
  6. »
  7. 3 τρόποι να συμμετάσχεις και εσύ στο Αφιέρωμα για την Ασφάλιση...

3 τρόποι να συμμετάσχεις και εσύ στο Αφιέρωμα για την Ασφάλιση Υγείας!

3 τρόποι να συμμετάσχεις και εσύ στο Αφιέρωμα για την Ασφάλιση Υγείας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Cyprus Insurance Newsτο μοναδικό μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο, θα παρουσιάσει στο αναγνωστικό κοινό, ένα εκτενές αφιέρωμα για όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές για τα συμβόλαια Ασφάλισης Ατυχημάτων & Υγείας και τη χρησιμότητα τους την εποχή του ΓεΣΥ.

Το αφιέρωμα έχει στόχο να ενισχύσει τη γνώση του κοινού γύρω από τα συμβόλαια Ασφάλισης Ατυχημάτων & Υγείας αλλά και να φωτίσει τους λόγους που ακόμη και στην εποχή του ΓεΣΥ είναι πολύ σημαντική.

Μέσα από το αφιέρωμα, το Cyprus Insurance News δίνει την ευκαιρία σε ασφαλιστικές εταιρείες, διαμεσολαβητές και επαγγελματίες άλλων συναφών με την Υγεία κλάδων, να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Οι τρόποι που μπορεί μία εταιρεία ή ένας επαγγελματίας να συμμετάσχει στο αφιέρωμα είναι οι εξής

  • Χορηγία του Αφιερώματος: Το αφιέρωμα θα έχει 3 Χορηγούς οι οποίοι θα προβάλονται με πολλαπλούς τρόπους μέσα από την ύλη του αφιερώματος. Μερικοί από αυτούς είναι η προβολή διαφημιστικού banner στα άρθρα του αφιερώματος, συμμετοχή με άρθρο/α στο αφιέρωμα και αναφορά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Χορηγία Ενότητας: Το αφιέρωμα θα είναι χωρισμένο σε 5 ενότητες με τις διαφημιζόμενες εταιρείες να έχουν τη δυνατότητα να χορηγήσουν μία από τις 5 αυτές ενότητες. Με τον τρόπο αυτό το λογότυπο της εταιρείας θα εμφανίζεται στην επικεφαλίδα της ενότητας ενώ η εταιρεία θα συμμετάσχει και με άρθρο στο αφιέρωμα.
  • Συμμετοχή με Άρθρο: Ο πιο απλός τρόπος και προσιτός για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, είναι η συμμετοχή στο αφιέρωμα με χορηγούμενο άρθρο. Το άρθρο μπορεί να έχει καθαρά διαφημιστικό ύφος ή εκπαιδευτικό με βάση τους στόχους του κάθε διαφημιζόμενου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Nimela Insurance Blog: Γιατί να κάνω Ασφάλεια Υγείας και τι να προσέξω;

Στο αφιέρωμα μπορούν συμμετάσχουν:

  • Ασφαλιστικές Εταιρείες
  • Ασφαλιστικά Γραφεία (Πράκτορες/Μεσίτες)
  • Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι
  • Εταιρείες Κλάδου Υγείας (Ιδιωτικά Νοσοκομεία, Ιατρικά Κέντρα)

Για περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα προβολής του Αφιερώματος στην Ασφάλιση Υγείας, μπορείται να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 70070888.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.