1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. 3 επιλογές προβολής για κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο!

3 επιλογές προβολής για κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο!

3 επιλογές προβολής για κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Cyprus Insurance News δημιουργήθηκε για να δώσει φωνή στους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου και να προβάλει τον θεσμό της ασφάλισης!

Όραμα μας είναι μέσα από τη δημοσίευση άρθρων, συνεντεύξεων και αφιερωμάτων να προβάλουμε προς το αναγνωστικό κοινό την αξία της ασφάλισης και το πολύ σημαντικό έργο που προσφέρουν οι επαγγελματίες του κλάδου!

Με την προβολή στα παραδοσιακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να είναι απαγορευτική για την πλειοψηφία των επαγγελματιών και των μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο το Cyprus Insurance News έχει δημιουργήσει 3 πακέτα προβολής που απευθύνονται στον ανεξάρτητο ασφαλιστικό σύμβουλο και που του εξασφαλίζουν προβολή ενώ την ίδια στιγμή μπορούν να συνδυαστούν με επιμόρφωση χάρις στη συνεργασία μας με το Insurance Insiders Club.

Τα εξειδικευμένα πακέτα προβολής για τους ασφαλιστικούς συμβούλους περιλαμβάνουν τα πιο κάτω.

  • Συνέντευξη στο Cyprus Insurance News: Μέσα από τις συνεντεύξεις μας δίνουμε την ευκαιρία στους Ασφαλιστικούς Συμβούλους, ανεξάρτητα του πόσα χρόνια είναι στο επάγγελμα, να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις για το επαγγέλματα αλλά και να μοιραστούν τη δική τους προσωπική ιστορία.

Επιπρόσθετα με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται ότι οι πελάτες σας θα έχουν να βρουν κάτι για εσάς εάν σας ψάξουν σε κάποια μηχανή αναζήτησης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ρωτήσαμε το CHAT GPT πώς μπορεί να βοηθήσει έναν ασφαλιστικό διαμεσολαβητή στη σχέση με τους πελάτες του
  • Δημοσιεύσεις άρθρων: Η δημοσίευση άρθρων από έναν επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο προσθέτει κύρος και τον βοηθά να αναπτύξει την εικόνα του ως επαγγελματίας. Σε όλα μας τα πακέτα, περιλαμβάνεται η απεριόριστη δημοσίευση άρθρων για περίοδο ενός έτους!
  • Διακεκριμένη Θέση στο Ευρετήριο: Το Cyprus Insurance News διατηρεί από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ένα πλήρες ευρετήριο για εταιρείες και επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου, όπου ο καθένας μπορεί να καταχωρηθεί εντελώς!

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρουν τα πακέτα προβολής μας, είναι και η διακεκριμένη θέση στο ευρετήριο για 1 χρόνο.

  • Διαφήμιση στο Facebook: Κάθε συνέντευξη προβάλλεται από εμάς μέσω διαφήμισης στο Facebook με την αξία αυτής να αλλάζει ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε!
  • Συνδρομή 1 έτους στο Insurance Insiders Club: Τέλος, το Cyprus Insurance News σε συνεργασία με το Insurance Insiders Club σας δίνουν την ευκαιρία να επιλέξετε πακέτο το οποίο περιλαμβάνει και τη συνδρομή σας στην εν λόγω πλατφόρμα!

Με τα 3 πακέτα προβολής που δημιουργήσαμε για εσάς στο Cyprus Insurance News μπορείτε να συνδυάσετε μερικές ή όλες τις πιο πάνω υπηρεσίες!

Τώρα μπορείτε εύκολα να «κλείσετε» και το δικό σας πακέτο πληρώνοντας εύκολα και απλά με την πιστωτική σας κάρτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τελευταίες ημέρες για συμμετοχή στο αφιέρωμα για τις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας!

Δείτε τα πακέτα μας πιο κάτω και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και εξασφαλίστε και εσείς την προβολή σας στο μοναδικό μέσο ενημέρωσης της ασφαλιστικής βιομηχανία στη χώρα μας!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.