1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ξεκινά αύριο το Insurance Insiders Club – Στόχος η στήριξη των...

Ξεκινά αύριο το Insurance Insiders Club – Στόχος η στήριξη των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου για την επιτυχία!

Ξεκινά αύριο το Insurance Insiders Club – Στόχος η στήριξη των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου για την επιτυχία!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ξεκινά την λειτουργία του αύριο Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, μία νέα συνδρομητική πλατφόρμα που έχει στόχο τη δημιουργία ενός αξιόπιστου πλαισίου στήριξης για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!

Τη σημερινή εποχή, με τις συνεχείς προκλήσεις, η ύπαρξη ενός πλαισίου που θα στηρίζει τον επαγγελματία δίνοντας του ενημέρωση, εργαλεία και στήριξη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο.

Μπορεί το διαδίκτυο να είναι γεμάτο από άρθρα και περιεχόμενο που αφορά την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, όμως το Insurance Insiders Club διαφοροποιείτε για έναν αριθμό λόγων.

  1. Οι συνεργάτες του Insurance Insiders Club είναι άνθρωποι καταξιωμένοι με σημαντική εμπειρία στον τομέα τους αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζουν, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο, τον ασφαλιστικό κλάδο και τις προκλήσεις που έχουν οι επαγγελματίες.
  2. Το περιεχόμενο του Insurance Insiders Club παράγεται από τους συνεργάτες μας γνωρίζοντας ακριβώς τους ανθρώπους που θα απευθύνεται! Δηλαδή θα είναι περιεχόμενο που βασίζεται κυρίως σε όσα θα βοηθήσουν τον επαγγελματία της ασφάλισης να πετύχει τους στόχους του!
  3. Πέραν της παραγωγής περιεχομένου, το Insurance Insiders Club θα διοργανώνει διαδικτυακές (αρχικά) συναντήσεις όπου οι τακτικοί συνεργάτες μας ή ειδικοί προσκεκλημένοι θα μοιράζονται χρήσιμες γνώσεις και εμπειρίες και θα απαντούν ερωτήσεις.
  4. Τέλος, οι συνεργάτες του Insurance Insiders Club, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα μέλη του Club σε ανταγωνιστικότερες τιμές για όσους θέλουν να κάνουν ένα βήμα περισσότερο στην επαγγελματική και προσωπική τους ανάπτυξη!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Σεμινάριο ΠΣΕΑΔ: Ανάλυση ασφαλιστικών αναγκών για επιχειρήσεις

Η πρώτη από τις καινοτομίες που έχει στόχο να εισαγάγει το Insurance Insiders Club θα είναι η Υπηρεσία Media Watch, την οποία θα δίνει δωρεάν στα μέλη του. Το Media Watch είναι μία υπηρεσία αποσελίδωσης Ηλεκτρονικού Τύπου από επιλεγμένα ενημερωτικά μέσα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι κάτι σύνηθες για τις μεγάλες εταιρείες, την οποία πληρώνουν ακριβά στις περισσότερες περιπτώσεις μέσω εξειδικευμένων παρόχων που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Το Insurance Insiders Club θα κάνει αυτή την υπηρεσία απλή και προσιτή για κάθε επαγγελματία.

Με λίγα λόγια, μέσα από την Υπηρεσία Media Watch τα μέλη του Insurance Insiders Club θα μπορούν να βλέπουν συγκεντρωμένες όλες τις αναφορές στον Ηλεκτρονικό Τύπου που αφορούν τον ασφαλιστικό κλάδο!

Το Insurance Insiders Club απευθύνεται τόσο στον επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο όσο και στα διοικητικά στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών, σε Ελλάδα και Κύπρο. Γενικότερα για κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείτε στον ασφαλιστικό κλάδο και αναζητά ένα πλαίσιο στήριξης που θα τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του, το Insurance Insiders Club είναι το κατάλληλο μέρος!

Όπως αναφέρει ο δημιουργός του Insurance Insiders Club κ. Παναγιώτης Σοφοκλέους «γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις δυσκολίες και τις προκλήσεις του επαγγελματία στον ασφαλιστικό κλάδο, στόχος του Insurance Insiders Club είναι να δώσει στα μέλη του τη στήριξη που χρειάζονται για να πετύχουν τους στόχους τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  2 νέα σεμινάρια ζωτικής σημασίας από την Terramedia με 100% Χρηματοδότηση από την ΑνΑΔ

Η πρώτη έκδοση, του Insurance Insiders Club θα είναι διαθέσιμη από αύριο για τους επαγγελματίες με τους πρώτους συνδρομητές να απολαμβάνουν ειδική έκπτωση και τις συνδρομές να ξεκινούν από μόνο €8.5 τον μήνα!

Ακολουθήσετε το Insurance Insiders Club σε Facebook και Instagram για να ενημερωθείτε πρώτοι όταν η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη!

Facebook:

Instagram:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.