1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Universal Life: Ένα βήμα μπροστά και στην ψηφιακή μεταμόρφωση

Universal Life: Ένα βήμα μπροστά και στην ψηφιακή μεταμόρφωση

Universal Life: Ένα βήμα μπροστά και στην ψηφιακή μεταμόρφωση
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η Universal Life στα Digital Finance Awards 2023, για την κινητή εφαρμογή της διαδικτυακής πύλης πελατών της Εταιρείας, U connect, η οποία βραβεύτηκε στην κατηγορία για τα καλύτερα Insurance apps σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα βραβεία διοργάνωσε η Boussias Communications και η απονομή πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου στην Αθήνα σε ειδική τελετή στην παρουσία στελεχών του τραπεζικού και ασφαλιστικού κλάδου από Ελλάδα και Κύπρο. Εκ μέρους της Universal Life και της ομάδας έργου για το U connect, το βραβείο παρέλαβε η Ανώτερη Λειτουργός Μάρκετινγκ κ. Αιμιλία Ορφανίδου.

Σε δήλωση του ο Ανώτατος Επιχειρησιακός Διευθυντής της Universal Life κ. Σάββας Σιδεράς τόνισε ότι η βράβευση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών της Εταιρείας να έχει τον πελάτη στο επίκεντρο των ενεργειών της.  «Φιλοδοξία μας», δήλωσε «είναι να καταστήσουμε το U connect το κύριο κανάλι επικοινωνίας και διάδρασης με τους πελάτες μας.  

Έχοντας ως κινητήριο μοχλό τη δέσμευση μας στην καινοτομία και την πελατοκεντρική μας προσέγγιση, αφουγκραζόμαστε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας και επενδύουμε στοχευμένα σε πρωτοπόρες ψηφιακές υπηρεσίες για να προσφέρουμε μια αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες μας, σε όλα τα θέματα που αφορούν τα ασφαλιστικά τους συμβόλαια.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέα υπηρεσία της Universal Life: Θεραπεία εξωτερικού ασθενούς χωρίς μετρητά

Κλείνοντας, ο κ. Σιδεράς εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς την ομάδα τόσο της Universal Life όσο και των συνεργατών της, Base Element, που συνεχίζουν να εργάζονται με ζήλο και ενθουσιασμό για την συνεχή αναβάθμιση της πύλης U connect,  η οποία όπως τόνισε, από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε από ένα πολύ μεγάλο αριθμό πελατών της Εταιρείας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.