1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Trust Insurance: Σύγχρονη και δυναμική

Trust Insurance: Σύγχρονη και δυναμική

Trust Insurance: Σύγχρονη και δυναμική
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Διαβάστε την παρουσίαση της Ασφαλιστικής Εταιρείας Trust Insurance, στο περιοδικό INBUSINESS στα πλαίσια του αφιερώματος «The best Insurtech Companies in 2022».

Ηγετική παρουσία με διακρίσεις

Η Trust Insurance Cyprus αποτελεί ένα σύγχρονο και δυναμικό οργανισμό, που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.Στόχος της είναι να προσθέτει περισσότερη αξία στα χρήματα του πελάτη (Best Value for Money), προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και προϊόντα στο ίδιο κόστος. Το όραμα της Εταιρείας, ως ηγετικής παρουσίας μέσα από καινοτόμες ιδέες και άριστη εξυπηρέτηση, αγκαλιάζεται από τις αξίες της, οι οποίες καθορίζονται από ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια. Κατέχει εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις, όπως το βραβείο Employer of the Year από τον παγκόσμιο οργανισμό Investors in People. Παραμένει, μάλιστα, η μοναδική κυπριακή εταιρεία που τιμήθηκε με αυτή την ανώτατη διάκριση.

Μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών υπηρεσιών

H Trust Insurance Cyprus, δραστηριοποιείται στο νησί από το 2009, παρέχοντας ασφαλιστικές υπηρεσίες Γενικού Κλάδου, συμπεριλαμβανομένου και του Κλάδου Υγείας. Αρκετά νωρίς η Trust εδραιώθηκε στα υψηλότερα δώματα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και παραμένει σε ανοδική πορεία, αποδεικνύοντας ότι αξίζει την εμπιστοσύνη, την οποία εναπόθεσαν σε αυτή συνεργάτες και πελάτες. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων και περιεκτικών ασφαλιστικών προϊόντων, που αφορούν από υποχρεωτικές ασφαλίσεις οχημάτων μέχρι και πρωτοποριακές ασφαλίσεις μέσω διαδικτύου, ακόμα και για διαδικτυακούς κινδύνους. Στη φαρέτρα της διατηρεί και ασφαλιστικά προϊόντα κατά παντός κινδύνου, που είναι η πιο περιεκτική μορφή ασφάλισης. Παράλληλα, πιστή στην αρχή της πελατοκεντρικότητας την οποία υπηρετεί, επεκτείνει τις υπηρεσίες της πέραν των αυστηρών ορίων του συμβολαίου, παρέχοντας σε αρκετές περιπτώσεις συμβουλευτικές υπηρεσίες πριν από την υπογραφή αλλά και στήριξη την ώρα της ανάγκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Το πρότυπο προϊόν CyberRisk Insurance

Αν πάρουμε για παράδειγμα την περίπτωση του πρότυπου προϊόντος CyberRisk Insurance, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι η εξυπηρέτηση ξεκινά πριν ακόμη τεθεί επί τάπητος συμβόλαιο. Παρέχεται βοήθεια στο άτομο που αποτάθηκε στην Trust, να εξακριβώσει τις ανάγκες αλλά και τις δράσεις στις οποίες θα πρέπει να προβεί, για να προστατεύσει εαυτόν ή και την επιχείρησή του, ενώ σε περίπτωση κυβερνοεπίθεσης, παρέχεται 24ωρη υπηρεσία στήριξης την ώρα της ανάγκης. Ένα από τα πράγματα που διαφοροποιούν την Trust από τις υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρείες είναι ότι παρά την τεχνολογική ανάπτυξή της, παραμένει προσηλωμένη στην ανθρώπινη επαφή και κρατά ψηλά τη σημαία της άριστης εξυπηρέτησης. Γιατί αυτό είναι το ουσιαστικό value for money. Να μπορείς να έχεις αυτά για τα οποία πληρώνεις. Ας μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές το φθηνό, πληρώνεται ακριβά!

Μετάβαση στο διαδικτυακό πεδίο

Η πανδημία δεν τροποποίησε τις προτεραιότητες ή τους στόχους της Trust Insurance Cyprus, παρά μόνο επέσπευσε την υλοποίησή τους. Ανέκαθεν στο επίκεντρο για την Trust ήταν και είναι ο πελάτης. Η βέλτιστη εξυπηρέτησή του (ποιοτικά, χρονικά, ανθρώπινα) είναι πάντα φάρος για την Trust και τους συνεργάτες της, γι’ αυτό και πολύ πριν από την πανδημία προετοιμαζόταν για τη μετάβαση πέραν του ηλεκτρονικού, στο διαδικτυακό πεδίο. Η πανδημία μας βρήκε έτοιμους να συνεχίσουμε την εξυπηρέτηση επιπέδου Trust, όπως και πράξαμε, παρέχοντας όλες τις βασικές υπηρεσίες και επικοινωνίες εκεί που τις χρειαζόταν και μπορούσε να τις έχει ο κόσμος, δηλαδή, διαδικτυακά. Η πανδημία πέτυχε την Trust σε μια μεταβατική περίοδο προς ένα νέο υπερσύγχρονο λογισμικό πρόγραμμα, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την Εταιρεία αλλά και τις ανάγκες συνεργατών και πελατών της. Το νέο μηχανογραφικό σύστημα, έχοντας τη δυνατότητα πραγματοποίησης όλων των εργασιών ηλεκτρονικά, με ταχύτητα και ασφάλεια, μας επέτρεψε να γίνουμε ακόμη πιο ευέλικτοι, ακόμη πιο αποτελεσματικοί και ακόμη πιο παρόντες, όταν κάποιος χρειάζεται απάντηση στις όποιες ασφαλιστικές του ανάγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Επένδυση στο ESG profile

Ως τομέας που έχει να κάνει με τον άνθρωπο και την κοινωνία, αλλά και την εξέλιξή τους, η ασφαλιστική βιομηχανία είναι ιδιαίτερα δυναμική. Για τον λόγο αυτό οι προκλήσεις είναι συνεχείς και πολυεπίπεδες. Τη δεδομένη στιγμή δεν είναι λίγοι οι επαγγελματίες του κλάδου που βρήκαν μπροστά τους τα κύματα της πανδημίας και παλεύουν να επιβιώσουν απ’ αυτά. Όσοι όμως πατάνε ήδη γερά στα πόδια τους, μπορούν να έχουν το βλέμμα στραμμένο στο εγγύς αλλά και μεσοπρόθεσμό αν όχι και μακροπρόθεσμο μέλλον. Εκεί όπου το ESG πρωταγωνιστεί. Οι ασφαλιστικές εταιρείες αφενός θα πρέπει να επενδύσουν στο ESG profile τους και αφετέρου ν’ αναπτύξουν ασφαλιστικά προγράμματα, που να προάγουν, για παράδειγμα, την προστασία του περιβάλλοντος ή τη σωστή προστασία από φυσικές καταστροφές ή ακόμα την προετοιμασία για την περίπτωση που προκύψουν. Η επόμενη ημέρα της ασφαλιστικής βιομηχανίας, λοιπόν, βρίσκεται ανάμεσα στο sustainability insurance και στο micro insurance, το οποίο ήδη άρχισε να εξελίσσεται σε αρκετές χώρες και δεν αποκλείεται να εδραιωθεί και στην Κύπρο σύντομα. Σήμερα, πάντως, η μεγαλύτερη πρόκληση των παρόχων ασφαλιστικών υπηρεσιών αλλά και των εταιρειών παραμένει η διαχείριση των διαδικτυακών κινδύνων.

Διευθυντική ομάδα:

Α΄ Εκτελεστικός Διευθυντής: Χρίστος Χριστοδούλου

Οικονομική Διευθύντρια: Μαρία Φυσεντζίδου

Διευθυντής Εργασιών: Γιώργος Κωνσταντίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών: Χαράλαμπος Χαραλάμπους

Διευθυντής Πιστωτικού Ελέγχου: Γιάννος Παλάζης

Διευθύντρια Απαιτήσεων: Κυριακή Πίπη Λοή

Διευθυντής ΙΤ: Πάρις Αργυρίδης

Facts & Figures:

Έτος ίδρυσης: 1990

Αριθμός προσωπικού: 130 άτομα

Κύκλος εργασιών: 41.032.392 ευρώ

Αριθμός ασφαλισμένων: 110.000+

Αριθμός ασφαλιστικών συμβολαίων: 86.000+

Αριθμός ασφαλιστικών αντιπροσώπων: 210

Μερίδιο αγοράς: 9,7%

Αριθμός γραφείων στην Κύπρο: 5

Ίδια κεφάλαια υπό την Φερεγγυότητα ΙΙ: 34.471.390

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση:

Λεωφόρος Λεμεσού 79 και Κωστή Παλαμά 1&3 γωνία, 2121, Αγλαντζιά, Λευκωσία

Τηλέφωνα: 22050100, 22050290

Ιστοσελίδα:

www.trustcyprusinsurance.com

E-mail:

[email protected]

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.