1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Trust Insurance: Δύο δράσεις για μείωση των τροχαίων συγκρούσεων

Trust Insurance: Δύο δράσεις για μείωση των τροχαίων συγκρούσεων

Trust Insurance: Δύο δράσεις για μείωση των τροχαίων συγκρούσεων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Trust Insurance Cyprus έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής ευθύνης, έχει υιοθετήσει δύο πολύ σημαντικές δράσεις στην προσπάθεια της να συμβάλει πρακτικά και ουσιαστικά στις προσπάθειες της πολιτείας για μείωση των τροχαίων συγκρούσεων.

Η πρώτη δράση είναι η υπηρεσία μεταφοράς σε περίπτωση υπερβολικής κατανάλωσης ή ιατρικού επείγοντος. Είναι μία υπηρεσία που η Trust Insurance Cyprus προσφέρει στους πελάτες της εδώ και χρόνια δίνοντας τους μία ασφαλή εναλλακτική λύση σε περίπτωση κατανάλωσης αλκοόλ.

Η δεύτερη δράση εισάγει την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ενθαρρύνοντας τον αυτοέλεγχο ως πράξη ευθύνης. Μακροπρόθεσμος στόχος, να  υπάρχει μια συσκευή σε κάθε όχημα, και ο αυτοέλεγχος να γίνει μια συνήθεια που σώζει ζωές.

Μαζί με την Trust στην προσπάθεια αυτή είναι και ο γνωστός παρουσιαστής Λούης Πατσαλίδης. Δείτε πιο κάτω το βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εταιρεία την περασμένη Κυριακή 21/11, η οποία ήταν η Διεθνής Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.