1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Trust Insurance: 2 φορές Employer of the Year από το διεθνή...

Trust Insurance: 2 φορές Employer of the Year από το διεθνή οργανισμό Investors in People

Trust Insurance: 2 φορές Employer of the Year από το διεθνή οργανισμό Investors in People
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Από το 1991 το Investors in People έχει δημιουργήσει το διεθνές πρότυπο για την καλύτερη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, που ορίζει τι χρειάζεται για να ηγείται, να υποστηρίζει και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τους ανθρώπους για να επιτυγχάνουν εξαίρετα αποτελέσματα.

Το Investors in People έχει εδραιώσει την παρουσία του σε 66 χώρες και εφαρμόζεται σε περισσότερους από 11 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, εξασφαλίζοντας και βοηθώντας τους να διαφοροποιηθούν και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, μέσω του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Η Trust Insurance το 2013 πιστοποιήθηκε από το Investors in People για πρώτη φορά με την διάκριση Certified Standard και το 2017 κατάφερε να πιστοποιηθεί με την ανώτερη διάκριση Platinum το οποίο αποτέλεσε και Παγκύπρια πρωτιά. Την ίδια χρονιά η Trust καταλαμβάνει την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλους τους πιστοποιημένους Platinum Employers παγκοσμίως, κατακτώντας το διεθνή τίτλο Platinum Employer Of The Year.

Το Platinum είναι το υψηλότερο επίπεδο διάκρισης από τα τέσσερα που μπορεί να λάβει ένας οργανισμός (Standard, Silver, Gold, Platinum) και μόνο το 2% των πιστοποιημένων οργανισμών παγκοσμίως το έχει εξασφαλίσει.

Στη κατηγορία Platinum, κατατάσσονται όσοι οργανισμοί έχουν αξιόπιστες διαδικασίες τις οποίες τηρούν, δηλαδή οργανισμοί οι οποίοι είναι αποδεδειγμένα αξιοκρατικοί, που διατηρούν τον πήχη ψηλά και οι οποίοι ηγούνται δια του παραδείγματος επιδεικνύοντας πάθος στην εξυπηρέτηση του πελάτη και του συνεργάτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Παράλληλα, αποδεικνύουν μέσα από τις συμπεριφορές και τις πρακτικές τους ότι δημιουργούν επαγγελματίες ανάμεσα στο προσωπικό τους που να μπορούν να είναι αποτελεσματικοί, παραγωγικοί και να ξεπερνούν τις προσδοκίες του πελάτη.

Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει τις βέλτιστες πρακτικές Διεύθυνσης της Trust Insuarance αλλά και τη δέσμευση του προσωπικού της, του οποίου κύριο μέλημα είναι η άριστη εξυπηρέτηση και η απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών.

Μια εταιρεία για να είναι επιτυχημένη χρειάζεται το προσωπικό της να έχει τον ίδιο προσανατολισμό και να είναι ευθυγραμμισμένο με τις αξίες της.

Η Trust πέτυχε να εδραιωθεί στα ψηλότερα δώματα της ασφαλιστικής αγοράς και να αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες και τους πελάτες της μέσα από τα αποτελέσματα της, την εμπιστοσύνη και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Ως ηγέτιδα στην κυπριακή ασφαλιστική βιομηχανία αναγνωρίζει, σέβεται και αναπτύσσει όχι απλά τον πελατοκεντρικό, αλλά τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα που είναι βαθιά ριζωμένος στο DNA της.

Η Trust Insurance είναι ο μοναδικός χρηματοοικονομικός οργανισμός στην Κύπρο που κατέχει αυτή την πολύ σημαντική διάκριση. Το γεγονός αυτό αποτελεί και μια ηθική ικανοποίηση και αναγνώριση της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς που γίνεται στο θέμα της διαχείρισης και αποτελεσματικής ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, δημιουργώντας σωστούς, έμπειρους και διαχρονικούς επαγγελματίες μέσω της διαρκούς επιμόρφωσης και υιοθέτησης καινοτόμων και βέλτιστων πρακτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Με την συνεχή στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της δημιουργεί μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης, αλληλοσεβασμού και αμοιβαίας δέσμευσης, με όλους όσους συνεργάζονται μαζί της αφού στόχος είναι η δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες.

Η εταιρεία επιδιώκει να προσφέρει εξαίρετη εξυπηρέτηση που να προσθέτει περαιτέρω αξία στα Ασφαλιστήρια της. Η επιβράβευση αυτή επιβεβαιώνει την υπεροχή των προσπαθειών της και ότι ο πελάτης της Τrust βρίσκεται στα χέρια των καλύτερων επαγγελματιών με μέτρο σύγκρισης διεθνούς επιπέδου.

Το τρίπτυχο Πελάτης, Προσωπικό και Εταιρεία εναρμονίζονται πλήρως με το όραμα της Trust που είναι: Ηγεσία μέσα από καινοτομία και άριστη εξυπηρέτηση.

«Η εμπιστοσύνη των πελατών δεν είναι δεδομένη. Την κερδίζουμε καθημερινά με τον επαγγελματισμό, την προθυμία και τον πελατοκεντρικό μας χαρακτήρα…αυτή είναι η πρόκληση. Αυτό μας κάνει τους καλύτερους!» ανέφερε ο κ. Χρίστος Χριστοδούλου, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.