1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Τριπλή διάκριση για την Eurolife στα Global Banking & Finance Awards!

Τριπλή διάκριση για την Eurolife στα Global Banking & Finance Awards!

Τριπλή διάκριση για την Eurolife στα Global Banking & Finance Awards!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Άλλη μία – τριπλή αυτή τη φορά – διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Eurolife αυτή τη φορά στα Global Banking & Finance Awards που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό Global Banking & Finance Review!

Τα Global Banking & Finance Awards διοργανώνονται από το 2011 και αντικατοπτρίζουν την καινοτομία, τα επιτεύγματα, τη στρατηγική και τις εμπνευσμένες αλλαγές που πραγματοποιούνται στην παγκόσμια χρηματοοικονομική κοινότητα!

Τα βραβεία δημιουργήθηκαν για να αναγνωρίσουν εταιρείες όλων των μεγεθών που κατέχουν εξέχουσα θέση σε συγκεκριμένους τομείς εξειδίκευσης και αριστείας στον χρηματοοικονομικό κόσμο!

Η Eurolife απέσπασε τρία βραβεία στην κατηγορία «Insurance & Takaful Awards». Συγκεκριμένα η εταιρεία απέσπασε τα βραβεία «Best Life Insurance Company Cyprus 2023» και «Best Insurance Management Team Cyprus 2023» ενώ ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Αβραάμ Πεκρής απέσπασε το βραβείο του «Insurance CEO of the Year Cyprus 2023»!

Μπορείτε να δείτε όλες τις κατηγορίες και τα βραβεία εδώ.

Τα βραβεία έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια και περιλαμβάνουν σήμερα κατηγορίες όπως η Τραπεζική, το Συνάλλαγμα, οι ασφάλειες και άλλα. Η όλη διαδικασία απονομής των βραβείων είναι δωρεάν και περιλαμβάνει τις υποψηφιότητες, την επιλογή και την ανακοίνωση των νικητών στη σχετική ενότητα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κορυφαίες διακρίσεις για την Interamerican στα Digital Finance Awards 2024

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.