1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το συνέδριο του MDRT έκανε όλους να ονειρευτούν και να πιστέψουν...

Το συνέδριο του MDRT έκανε όλους να ονειρευτούν και να πιστέψουν στην επιτυχία! (φώτος)

Το συνέδριο του MDRT έκανε όλους να ονειρευτούν και να πιστέψουν στην επιτυχία! (φώτος)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου η Ετήσια εκπαιδευτική ημερίδα του MDRT Cyprus με τίτλο “Dream, Believe.. Archive!”. Στην καθιερωμένη πλέον ημερίδα του MDRT που είχε τη μορφή συνεδρίου, συμμετείχαν τα μέλη του οργανισμού στην Κύπρο αλλά και άλλοι προσκεκλημένοι.

Τα συνέδρια αποτελούν για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για έμπνευση, νέες ιδέες, νέες γνώσεις αλλά και για δικτύωση και γνωριμίες. Το συνέδριο που διοργάνωσε η επιτροπή του MDRT Cyprus είχε όλα αυτά και πολύ περισσότερα εισπράττοντας θετικά σχόλια από όσους το παρακολούθησαν.

Στον εναρκτήριο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του MDRT Cyprus, Λούκας Τσούκας,  τόνισε ότι ο τίτλος της ετήσιας εκπαιδευτικής ημερίδας, αποτελείται από «τρεις λέξεις που πρέπει να μας κρατούν πάντα σε εγρήγορση… γιατί η επιτυχία απαιτεί να κάνεις μεγάλα όνειρα. Όνειρα που πρέπει να τα πιστέψεις και να τα κυνηγήσεις για να πετύχεις το στόχο σού!»

Ο κ. Τσούκας αναφέρθηκε και σε μία πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του MDRT Cyprus, αφού σε πρόσφατη συνάντηση των προέδρων όλων των χωρών του MDRT έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ότι η Κύπρος είχε την μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση  σε αριθμό μελών τα τελευταία χρόνια μεταξύ όλων των χωρών παγκόσμια! 

Στη συνέχεια στο βήμα βρέθηκαν οι επικεφαλής των 3 πλατινένιων χορηγών του συνεδρίου για ένα σύντομο χαιρετισμό. Συγκεκριμένα μίλησαν ο Γενικός Διευθυντής της Eurolife, Αβραάμ Πεκρής, η Γενική Διευθύντρια της CNP Cyprialife, Ανδρεανή Καλλιμάχου και ο Α’ Εκτελεστικός Διευθυντής της Universal Life, Έβαν Γαβάς όπου τόνισαν τη σημασία τέτοιων συνεδρίων αλλά και της δράσης του MDRT.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Την Παρασκευή η συνάντηση του MDRT Cyprus

Στην προσπάθεια για ένα συνέδριο που θα δώσει αξία στα μέλη του MDRT και όσους το παρακολουθήσουν, η επιτροπή του MDRT επέλεξε προσεκτικά τους ομιλητές διαμορφώνοντας ένα πολύ ποιοτικό μίγμα.

Ο πρώτος ομιλητής που βρέθηκε στη σκηνή ήταν o οικονομικός σύμβουλος David Braithwaite, που σε μία ομιλία με τίτλο «Do What you Can’t» και μέσα από την προσωπική του ιστορία θέλησε να εμπνεύσει όσους ήταν στην αίθουσα για να πιστέψουν ότι μπορούν να πετύχουν ότι οι ίδιοι θελήσουν.

Ακολούθως ο Σταύρος Γεωργίου μέλος του MDRT,  σε μία σύντομη παρουσίαση όπου αναφέρθηκε στο πως ο ίδιος προσαρμόστηκε στην νέα ψηφιακή εποχή και παρουσίασε μερικά από τα εργαλεία που ο ίδιος χρησιμοποιεί στην καθημερινή του εργασία.

Στη συνέχεια, ο κ. Ανδρέας Βασιλείου, Ανώτερος Ανεξάρτητος Διοικητικός Σύμβουλος, μέσα από τη μακροχρόνια του εμπειρία μίλησε για τις ενέργειες που πρέπει ένας Ασφαλιστικό Σύμβουλος να κάνει έτσι ώστε να πετύχει την επαγγελματική ανέλιξη ενώ η Αλεξία Χρυσού, μέλος του MDRT εξήγησε με ποιον τρόπο η ίδια χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προσεγγίζει νέους πελάτες.

Η Elaine Milne, MDRT Financial Planner, ήταν η δεύτερη φιλοξενούμενη της επιτροπής του MDRT που ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε για τη δική της προσωπική ιστορία και συγκεκριμένα το πως μπορούν οι προσωπικές μας αποτυχίες να μετατραπούν στις μεγαλύτερες μας ευκαιρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τι σημαίνει το να είσαι μέλος του MDRT και τι κερδίζεις από αυτό

Η Τάνια Κανάρη, μέλος του MDRT Cyprus, με μία προσωπική και πολύ συγκινητική ιστορία που εξιστόρησε, τόνισε γιατί είναι σημαντική η επιμονή του ασφαλιστικού συμβούλου να πείσει τον πελάτη ειδικότερα για ασφαλιστήρια συμβόλαια όπως αυτό της Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης.

Επόμενος στη σκηνή βρέθηκε ο  Antony Jones μέλος του MDRT, όπου μέσα από τη δική του ιστορία ενέπνευσε του νεαρούς ειδικά ασφαλιστικούς συμβούλους στο πως μπορούν να πετύχουν να βρεθούν στη βαθμίδα Top of the Table του MDRT μέσα σε 12 μήνες ενώ ο Αντώνης Καρπασίτης, Σύμβουλος Διαχείρισης Κινδύνων, μίλησε για την ανάγκη του σωστού Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού και την ανάλυση του κινδύνου.

Ο Μάριος Χαραλάμπους, επίσης μέλος του MDRT, εξιστόρησε τη δική του ιστορία όπου από οικοδόμος κατάφερε να αλλάξει καριέρα και να είναι σήμερα ένας πολύ πετυχημένος ασφαλιστικός σύμβουλος.

Τέλος στη σκηνή του συνεδρίου, για μία εξαιρετική σε περιεχόμενο και ενέργεια παρουσίαση, ο διεθνούς φήμης ομιλητής παρακίνησης, Kaplan Mobray, μέσα από τον δικό του μοναδικό τρόπο μετέδωσε στους συνέδρους το μήνυμα ότι η αριστεία είναι μία επιλογή που ο καθένας κάνει καθημερινά στη ζωή του.

Τέλος το συνέδριο έκλεισε με ένα πάνελ συζήτησης μόνο για τα μέλη του MDRT και θέμα τις Πρακτικές Ιδέες Πωλήσεων”. Συντονιστές της συζήτησης ήταν ο Naji Haddas και ο Φάνος Βακανάς και συμμετείχαν σε αυτό οι David Braithwaite, Elaine Milne, Antony Jones, Kaplan Mobray και Ανδρέας Βασιλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Την Παρασκευή η συνάντηση του MDRT Cyprus

Κλείνοντας το συνέδριο ο πρόεδρος του MDRT Cyprus, Λούκας Τσούκας, τόνισε ότι «Αυτό που μετράει δεν είναι μόνο το όνειρο και ή επιθυμία για να πετύχουμε. Όλοι έχουν τέτοιες επιθυμίες. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η αποφασιστικότητά μας να δουλέψουμε σκληρά για να εκπληρώσουμε την επιθυμία μας να πετύχουμε!»

Τέλος η επιτροπή του MDRT Cyprus, τίμησε ως ένδειξη εκτίμησης και προσφοράς τους στο θεσμό του MDRT, δύο ακούραστα Ισόβιά Μέλη του MDRT, τον κ. Γιώργο Βασιλείου, 42 χρόνια μέλος του MDRT και τον κ. Χαράλαμπο Στυλιανίδη, που συμπληρώνει φέτος 31 χρόνια στο MDRT!

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το συνέδριο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.