1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το Σάββατο οι πρώτες εξετάσεις ΠΒΑΚ του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου για το...

Το Σάββατο οι πρώτες εξετάσεις ΠΒΑΚ του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου για το 2022

Το Σάββατο οι πρώτες εξετάσεις ΠΒΑΚ του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου για το 2022
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιούνται το ερχόμενο Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, οι πρώτες για φέτος εξετάσεις του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου για το Πιστοποιητικό Βασικής Ασφαλιστικής Κατάρτισης (ΠΒΑΚ).

Οι εξετάσεις περιλαμβάνουν τρία θέματα και θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Τα τρία θέματα των εξετάσεων είναι οι «Βασικές Αρχές της Ασφάλισης», «Ασφαλίσεις Κλάδου Ζωής» και «Ασφαλίσεις Κλάδου Γενικής Φύσεως».

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται υπό την εποπτεία της Εφόρου Ασφαλίσεων, και συμμετέχουν άτομα από διάφορες Ασφαλιστικές Εταιρείες.

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου έχει ήδη προγραμματίσει τις εξετάσεις όλης της χρονιάς, με τις επόμενες να πραγματοποιούνται το Σάββατο 16 Απριλίου.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εξετάσεων εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.