1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το IN Business παρουσιάζει: The Best Insurtech companies in 2022

Το IN Business παρουσιάζει: The Best Insurtech companies in 2022

Το IN Business παρουσιάζει: The Best Insurtech companies in 2022
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Οι τεχνολογικές αλλαγές και η περαιτέρω εγρήγορση που έφερε η πανδημία, έχουν επηρεάσει ολοκληρωτικά τον ασφαλιστικό κλάδο. Xαμηλότερο κόστος, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, καλύτερη πελατειακή εμπειρία αποτελούν μερικά από τα οφέλη του insurtech που δίνουν ώθηση στην ασφαλιστική βιομηχανία το 2022 και στο μέλλον.

Το αφιέρωμα Τhe best insurtech companies in 2022, έχει στόχο να αναδείξει τις εταιρείες που ηγούνται στον τομέα ασφάλισης στην Κύπρο στη digital εποχή και που ξεχώρισαν με τις λύσεις και τα προϊόντα τους με την έκρηξη της πανδημίας, προσφέροντας αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις.

• Όλοι οι αναγνώστες θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο περιοδικό ΙΝ Business μέσω του app ή μέσω του desktop τους.

• To αφιέρωμα «ΤHE BEST INSURTECH COMPANIES IN 2022» θα σταλεί και σε ειδική μορφή newsletter για περαιτέρω προώθησή του στο επιχειρηματικό κοινό.

• Το τεύχος Φεβρουαρίου θα σταλεί μέσω sms σε 10.000 στελέχη επιχειρήσεων

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Μαρίνα Νικολαϊδου στο τηλέφωνο 22505614 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Πηγή: inbusinessnews

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.