1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. To Cyprus Insurance News υποστηρικτής επικοινωνίας στο 7o Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

To Cyprus Insurance News υποστηρικτής επικοινωνίας στο 7o Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

To Cyprus Insurance News υποστηρικτής επικοινωνίας στο 7o Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Cyprus Insurance News, το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο, θα είναι ο Υποστηρικτής Επικοινωνίας στο 7ο συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ), στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την προσπάθεια του συνδέσμου για επιτυχία του συνεδρίου.

Στα πλαίσια της υποστήριξης του συνεδρίου, το Cyprus Insurance News θα σας μεταφέρει καθημερινά όλες τις εξελίξεις γύρω από αυτό ενώ κατά την διάρκεια και μετά το πέρας του συνεδρίου θα έχει εκτενές ρεπορτάζ.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00 με φυσική παρουσία στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στη Λευκωσία ενώ θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και διαδικτυακά.

Το συνέδριο, που τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί θεσμός για την ασφαλιστική αγορά, θα έχει τίτλο «Διασφαλίζοντας το Mέλλον».

Το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου προετοιμάζετε πυρετωδώς με στόχο την πραγματοποίηση ενός συνεδρίου με πλούσια θεματολογία και διακεκριμένους ομιλητές που θα καλύψει όλα όσα απασχολούν σήμερα τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή αλλά και την ασφαλιστική αγορά ευρύτερα.

Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου στο https://psead.org

psead-conference-2022

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.