1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το Cyprus Insurance News για 3η χρονιά Υποστηρικτής Επικοινωνίας στο συνέδριο...

Το Cyprus Insurance News για 3η χρονιά Υποστηρικτής Επικοινωνίας στο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Το Cyprus Insurance News για 3η χρονιά Υποστηρικτής Επικοινωνίας στο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Cyprus Insurance News θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά υποστηρικτής επικοινωνίας στο 9ο Παγκύπριο Συνέδριο που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, στηρίζοντας ξανά ένα σημαντικό θεσμό της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας της χώρας μας.

Η σελίδα μας θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις που αφορούν το συνέδριο πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και με το πέρας του συνεδρίου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Με την ευκαιρία του συνεδρίου, το Cyprus Insurance News προσφέρει ειδική έκπτωση 20% σε όλα τα πακέτα προβολής του. Η έκπτωση ισχύει για όλα τα μέλη του Συνδέσμου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected]

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου ώρα 10:00 με φυσική παρουσία ενώ θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και διαδικτυακά.

Το φετινό συνέδριο έχει τον τίτλο «Η επόμενη μέρα», αφού στόχος του είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις σύγχρονες προκλήσεις που βρίσκεται αντιμέτωπη η ασφαλιστική αγορά ώστε να είναι έτοιμη για την «επόμενη μέρα».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ετοιμάζεται πυρετωδώς καθώς πρόκειται να δούμε ένα συνέδριο ανεπανάληπτο. Η διαρκής εξέλιξη του Συνδέσμου αποτυπώνεται και στα συνέδρια που διοργανώνει, με εκλεκτούς ομιλητές και θεματολογία που καλύπτει τις ανάγκες της Κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς σε πρώτο χρόνο!

Δηλώστε συμμετοχή στο συνέδριο εδώ: Συνέδριο ΠΣΕΑΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Metlife Μέγας Χορηγός στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Μπορείτε να δείτε το προκαταρτικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ: Προκαταρτικό Πρόγραμμα Συνεδρίου

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.