1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το Cyprus Insurance News χορηγός επικοινωνίας στο 5ο Insurtech Conference!

Το Cyprus Insurance News χορηγός επικοινωνίας στο 5ο Insurtech Conference!

Το Cyprus Insurance News χορηγός επικοινωνίας στο 5ο Insurtech Conference!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Cyprus Insurance News, το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο, θα είναι χορηγός επικοινωνίας στο 5ο InsurTech Conference που παρουσιάζετε από την BOUSSIAS και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 25Ιανουαρίου 2022.

Δείτε όλους τους χορηγούς του συνεδρίου εδώ.

Στο συνέδριο που συμμετέχουν κορυφαία στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών και επαγγελματικών σωμάτων της Ελληνικής αγοράς, θα υπάρχει παρουσία και από την Κυπριακή αγορά. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν την ερχόμενη βδομάδα.

Σε τρεις Ενότητες, το Συνέδριο θέτει στο επίκεντρο την επιτακτική ανάγκη για ανάπτυξη και ενιαία λειτουργία του Omni-channel περιβάλλοντος, και της αποτελεσματικής προώθησης εξατομικευμένων λύσεων με απτά πλεονεκτήματα & αποτελέσματα.

Ακόμα, κορυφαίοι επαγγελματίες και πρωτοπόροι στον τομέα του InsurTech διερευνούν και αποκαλύπτουν τις εξελισσόμενες ψηφιακές πρωτοβουλίες, τις προσεγγίσεις και την καινοτόμο υιοθέτηση της υψηλής τεχνολογίας, οδηγώντας στις αλλαγές που αναδιαμορφώνουν κρίσιμα το «Customer-first Insurance».

Κάντε την εγγραφή σας σήμερα και μέχρι 13/01/2022 και επωφεληθείτε από την Early Bird προσφορά.

Για την εγγραφή σας πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.