1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Την Παρασκευή η συνάντηση του MDRT Cyprus

Την Παρασκευή η συνάντηση του MDRT Cyprus

Την Παρασκευή η συνάντηση του MDRT Cyprus
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Αυτή την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στο Apollonia Beach Hotel στη Λεμεσό συνάντηση του MDRT Cyprus με θέμα Empowering Insurance growth.

Ομιλητές της συνάντησης θα είναι ο κ. Αντώνης Καρπασίτης, ο κ. Κωνσταντίνος Χατζηπαναγή και ο κ. Φώτης Ναθαναήλ.

Ο κ. Καρπασίτης θα μιλήσει για τη διαδοχή στις επιχειρήσεις και την ασφάλιση. Η ομιλία του κ. Χατζηπαναγή έχει τίτλο «This is me». Ενώ από τον κ. Ναθαναήλ το κοινό θα παρακολουθήσει την ομιλία με τίτλο Valley of death.

Συντονιστές της συνάντησης θα είναι: ο Χριστόφορος Τζιόνης, ο Σταύρος Ποράκος και η Κατερίνα Παυλίδου!

Η συνάντηση θα είναι από τις 6:00μμ μέχρι 8:00 μμ.

To MDRT είναι μια παγκόσμια, ανεξάρτητη ένωση των κορυφαίων επαγγελματιών του κόσμου στον τομέα των ασφαλίσεων ζωής και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών από περισσότερες από 700 εταιρείες σε 80 χώρες και εδάφη.

Τα μέλη της MDRT επιδεικνύουν εξαιρετικές επαγγελματικές γνώσεις, αυστηρή ηθική συμπεριφορά και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Το να είσαι μέλος του MDRT αναγνωρίζεται διεθνώς ως το πρότυπο αριστείας στον τομέα των ασφαλίσεων ζωής και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.