1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Progressive Ασφαλιστική: Τριάντα χρόνια ιστορίας

Progressive Ασφαλιστική: Τριάντα χρόνια ιστορίας

Progressive Ασφαλιστική: Τριάντα χρόνια ιστορίας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με αφορμή την τριαντάχρονη επετειακή εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Τάκης Χατζηανδρέου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της PROGRESSIVE Ασφαλιστικής.

Υπογράμμισε ότι η ιστορία και το κληροδότημα της PROGRESSIVE Ασφαλιστικής ξεκίνησε από το 1974 από μια ασφαλιστική αντιπροσωπεία που εκπροσωπούσε πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρείες και έθεσε τα θεμέλια για τη δημιουργία της PROGRESSIVE  Ασφαλιστικής τον Νοέμβριο του 1991.  Το όραμα, το πάθος, η εμπειρία και η τεχνογνωσία ενός και μόνο ανθρώπου, του ιδρυτή Ανδρέα Χατζηανδρέου, έδωσαν τη σκυτάλη καθώς και τη δύναμη και τα εργαλεία στον Τάκη Χατζηανδρέου, πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, και στη Λουκία Χατζηανδρέου, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια, να προχωρήσουν μπροστά.

Εξυπηρετώντας άρτια επιχειρήσεις και οργανισμούς, τόσο πολυεθνικούς όσο και τοπικούς, η PROGRESSIVE  Ασφαλιστική έχει συνεργάτες σε όλη την Κύπρο και ανεπτυγμένο δίκτυο σε όλο τον κόσμο.

Ο κύριος Χατζηανδρέου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι εκτιμά ακόμα περισσότερο, τους εκλεκτούς  ανθρώπους που βοήθησαν να γίνει αυτή η επέτειος πραγματικότητα: τους πελάτες, το προσωπικό, τους πράκτορες, τους αντιπροσώπους και όλους τους συνεργάτες τους. Πρόσθεσε ότι η PROGRESSIVE Ασφαλιστική ασφαλίζει σωστά, πληρώνει σωστά και εξυπηρετεί σωστά.  «Δουλεύουμε σκληρά, βελτιώνουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο και αποκτούμε νέες τεχνογνωσίες για να κάνουμε την PROGRESSIVE Ασφαλιστική πιο αποτελεσματική για τους πελάτες μας», ανέφερε ο κύριος Χατζηανδρέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Bραβείο Kristel για την Progressive Ασφαλιστική

Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή επισήμανε ότι η PROGRESSIVE Ασφαλιστική προσαρμόστηκε στη Νομοθεσία του Solvency ΙΙ που τέθηκε σε εφαρμογή το 2016, έχοντας Δείκτη Φερεγγυότητας SCR 157%. Επένδυσε σε ηλεκτρονικά συστήματα άμεσα και εφάρμοσε την νομοθεσία IDD του 2018 εκπαιδεύοντας άρτια και συστηματικά συνεργάτες και εργαζόμενους, ενώ ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση του IFRS17 και την επερχόμενη απαιτητική νομοθεσία περί Μηχανοκίνητων Οχημάτων.

Στον χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια των εορτασμών, ο κύριος Χατζηανδρέου  έκανε αναφορά στις ιδιαιτερότητες της εποχής μας και τις ξεχωριστές προκλήσεις, εξηγώντας ότι «έχοντας όραμα για εξέλιξη και πίστη στις αξίες μας, προχωράμε με αφοσίωση και δημιουργικότητα, δυναμικά σε καινούργιες προκλήσεις».

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.