1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Συνεργασία Trust Insurance και ΑΦΗΣ για ορθή ανακύκλωση μπαταριών

Συνεργασία Trust Insurance και ΑΦΗΣ για ορθή ανακύκλωση μπαταριών

Συνεργασία Trust Insurance και ΑΦΗΣ για ορθή ανακύκλωση μπαταριών
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης των πυλώνων ESG που υπηρετεί, η Trust Insurance συνεργάζεται με την ΑΦΗΣ συμμετέχοντας στην ορθή ανακύκλωση μπαταριών.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανάρτηση της στα ΜΚΔ η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων και όλοι πρέπει να συμβάλλουμε όπως και όσο μπορούμε.

Ο Οργανισμός ΑΦΗΣ Κύπρου είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που ιδρύθηκε το 2007 με πρωτοβουλία του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) με στόχο τη συλλογή και τη διαχείριση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών (Φ.Η.Σ. ή μπαταρίες).

Μέτοχοι και μέλη του Οργανισμού είναι επιχειρήσεις – εισαγωγείς μπαταριών, οι οποίες υποχρεούνται, βάσει της νομοθεσίας, να διαχειρίζονται με περιβαλλοντικά ορθό τρόπο τις μπαταρίες που πωλούν, όταν αυτές φτάσουν στο τέλος της ζωής τους. Υπόχρεες για τη διαχείριση των μπαταριών που τοποθετούν στην αγορά είναι επίσης και οι εταιρείες που εισάγουν συσκευές με ενσωματωμένες μπαταρίες (επαναφορτιζόμενες ή μίας χρήσης).

Όραμα του οργανισμού είναι να αποτελέσει τον πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό Οργανισμό Διαχείρισης Αποβλήτων Μπαταριών ο οποίος να αναγνωρίζεται από το κοινό για τη συνεισφορά του στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.