1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Συνεχίζεται δυναμικά η εκστρατεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Anytime!

Συνεχίζεται δυναμικά η εκστρατεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Anytime!

Συνεχίζεται δυναμικά η εκστρατεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Anytime!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η εκστρατεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Anytime με τίτλο «Οι αριθμοί αλλάζουν» συνεχίζεται και επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε Λεμεσό και Λευκωσία χάρη σε όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή την αγκαλιάσατε με τη συμμετοχή σας! Με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας, όλοι μαζί κλείνουμε τον δρόμο στα τροχαία ατυχήματα, στέλνοντας το μήνυμα ότι οι δρόμοι μας είναι φτιαγμένοι για να στηρίζουν τη ζωή και όχι να τη σταματούν.

Πώς γεννήθηκε η ιδέα για μία τέτοια εκστρατεία; Μας μίλησαν οι αριθμοί: τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Αστυνομίας Κύπρου μαρτυρούν ότι το 2021 συνολικά 45 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο, ένα νούμερο διόλου ενθαρρυντικό για την κουλτούρα που επικρατεί στους δρόμους του τόπου μας.

Και όμως, είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε αυτούς τους αριθμούς, και αυτό σκεφτήκαμε στοχεύοντας στην ευρύτερη κινητοποίηση, ενημέρωση, εκπαίδευση και καλλιέργεια μιας πιο υπεύθυνης οδηγικής κουλτούρας για όλους μας. Σημασία έχει να καταλάβουμε ότι μπορούμε αλλάξουμε αυτά τα νούμερα με απλά και όμως σπουδαία βήματα σε καθημερινή βάση: να σεβόμαστε και να τηρούμε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, διαδίδοντας έτσι το μήνυμα ότι βελτιώνοντας τη δική μας συμπεριφορά στο τιμόνι, λειτουργούμε αθροιστικά ωφελώντας ταυτόχρονα εμάς και τους γύρω μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οδήγηση στην εγκυμοσύνη; Τι να προσέξετε

Στο πλαίσιo ενίσχυσης της εν λόγω εκστρατείας, η Anytime διοργάνωσε δύο εκδηλώσεις, την πρώτη στο Mall of Cyprus στη Λευκωσία (3/12) και τη δεύτερη στο My Mall στη Λεμεσό (10/12) και ο στόχος επετεύχθη, καθώς το μήνυμα «Οι αριθμοί αλλάζουν» διαδόθηκε ευρέως μέσω ενός ιδιαίτερου και διαδραστικού μηχανισμού: ειδικά καταρτισμένοι promoters ανέλαβαν την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την καμπάνια για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στην Κύπρο, καλώντας παράλληλα κάθε επισκέπτη των εμπορικών καταστημάτων να φωτογραφηθεί και να αναρτήσει story στα social profiles του χρησιμοποιώντας τα φίλτρα της Anytime, μπαίνοντας με αυτόν τον τρόπο σε διαγωνισμό για την κλήρωση δύο Apple watches, μα πάνω από όλα λέγοντας έτσι το δικό του «Υπόσχομαι!» για το ότι θα βελτιώσει συνειδητά τις συνήθειές του στον δρόμο – αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογος διαγωνισμός ήταν σε ισχύ online, συγκεκριμένα στο Facebook έως τις 23/12!

Τόσο απλά, λοιπόν, και συνειδητοποιημένα μπορούμε όλοι να διαδώσουμε το μήνυμα ότι «Οι αριθμοί αλλάζουν», γιατί στο χέρι μας είναι οι δρόμοι του τόπου μας να μας εξασφαλίζουν μόνο ασφαλείς μετακινήσεις και ευχάριστες διαδρομές, αρκεί να μην αμελούμε ποτέ ότι είμαστε κομμάτι μίας συλλογικής προσπάθειας που θέτει πάνω από όλα την ανθρώπινη ζωή – γιατί οι αριθμοί αλλάζουν, όταν αλλάζουμε εμείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Anytime: 7 χρόνια στην Κύπρο, ασφάλιση μέσα σε 5 λεπτά!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.