1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Συνάντησε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος

Συνάντησε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος

Συνάντησε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, συνάντησε η αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΕΑ) που βρίσκετε από χθες στην Κύπρο για επαφές και με τους ασφαλιστικούς φορείς της χώρας μας.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ελλάδας καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου των δύο χωρών.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος Ένωσης Επιμελητηρίων Γιάννης Χατζηθεοδοσίου είπε πως κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη συζήτησαν τα εθνικά ζητήματα, δηλώνοντας πως η επιχειρηματική κοινότητα της Ελλάδας βρίσκεται στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας στηρίζοντας τις αποφάσεις της. «Θεωρούμε την Κύπρο ως μια αδελφή χώρα που σε κάθε αγώνα της οφείλουμε να είμαστε συμπαραστάτες», είπε.

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συζητήθηκαν και τα θέματα της συνεργασίας των δύο χωρών στον επιχειρηματικό χώρο, τονίζοντας πως σήμερα ανοίγονται προοπτικές -πέρα από αυτές που υπήρχαν τα τελευταία χρόνια- με βάση το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ, οι οποίες πρέπει να αξιοποιηθούν από τις δύο χώρες.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι τόσο η Κυπριακή Δημοκρατία αλλά όσο και οι αντίστοιχες επιχειρήσεις της Κύπρου, θα βρούμε τους τρόπους ώστε να ενισχυθεί η οικονομική συνεργασία και οι σχέσεις των δύο χωρών.

Πηγές: ΚΥΠΕ / Sigmalive

keee-president1

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.