1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Στρατηγικό μνημόνιο συνεργασίας ΠΣΕΑΔ και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας

Στρατηγικό μνημόνιο συνεργασίας ΠΣΕΑΔ και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας

Στρατηγικό μνημόνιο συνεργασίας ΠΣΕΑΔ και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πολύωρη συνάντηση είχαν χθες 29 Νοεμβρίου 2021 το προεδρίο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) με την αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας που βρίσκετε από χθες στην Κύπρο για επαφές με ασφαλιστικούς και επιχειρηματικούς φορείς του τόπου μας.

Στην συνάντηση συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής επικοινωνία και συνδιαβούλευση μεταξύ των δύο μερών για θέματα που αφορούν την ασφαλιστική βιομηχανία σε Κύπρο και Ελλάδα.

Στόχος αυτής της Ελληνοκυπριακής συμμαχίας είναι το ευρύτερο καλό του κλάδου, του επαγγελματία διαμεσολαβητή και του καταναλωτή.

Στην συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του ΠΣΕΑΔ ο πρόεδρος του Κος Κυριάκος Ανδρέου, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γεωργίου, ο Οργανωτικός Γραμματέας Πάνος Τσιολής, ο Ταμίας Ιωάννης Συρίμης και ο Γραμματέας Στέλιος Καπαρής.

Εκ μέρους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας στην Κύπρο βρίσκονται ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΕΑ) και ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, γενικός γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΕΑ).

Οι κύριοι Ανδρέου, Τσιολής, Χατζηθεοδοσίου και Γαβαλάκης, θα είναι καλεσμένοι της εκπομπής «Ευ Ασφαλίζεσθε» στο CityChannel όπου αναμένετε να προβούν και σε μία ανακοίνωση-έκπληξη για κοινή δράση των δύο οργανισμών.

Της συνάντησης ακολούθησε δείπνο στην ταβέρνα «Στου Ρουσιά» στην Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.