1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Βίντεο: Στο MDRT οι επαγγελματίες ανακαλύπτουν καινοτόμες ιδέες και νέες στρατηγικές...

Βίντεο: Στο MDRT οι επαγγελματίες ανακαλύπτουν καινοτόμες ιδέες και νέες στρατηγικές επιτυχίας!

Βίντεο: Στο MDRT οι επαγγελματίες ανακαλύπτουν καινοτόμες ιδέες και νέες στρατηγικές επιτυχίας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον παγκόσμιο οργανισμό MDRT αποκόμισαν όσοι παρακολούθησαν την πρόσφατη εκπομπή Insurance Talks Live που φιλοξένησε 3 στελέχη του MDRT Κύπρου.

Απαντώντας στην ερώτηση για την ιστορία και τον ρόλο του MDRT σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Πρόεδρος του MDRT Κύπρου, Λούκας Τσούκκας, τόνισε ότι «στο MDRT ακόμα και οι καλύτεροι επαγγελματίες των χρηματοοικονομικών ανακαλύπτουν καινοτόμες ιδέες για να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους, για να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους και να ανακαλύψουν νέες στρατηγικές επιτυχίας».

Όπως είπε ο κ. Τσούκκας, το MDRT ιδρύθηκε το 1927 και είναι μια παγκόσμια ανεξάρτητη ένωση κορυφαίων επαγγελματιών ασφάλισης ζωής και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στον κόσμο στην οποία συμμετέχουν ασφαλιστικοί σύμβουλοι από περισσότερες των 500 εταιρειών σε 70 έθνη και περιοχές.

Το MDRT ξεκίνησε όταν κάποιοι πολύ πετυχημένοι ασφαλιστές αποφάσισαν να κάνουν κάποιες συναντήσεις μεταξύ τους και να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες. Αυτό ήταν η αιτία να συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ τους βοήθησε αυτό, με αποτέλεσμα να ιδρύσουν ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που θα είχε αποκλειστική προσπάθεια την αναβάθμιση των ασφαλιστικών συμβούλων.

Όπως υπογράμμισε ο κ.Τσούκκας θέλοντας να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία του MDRT, «Όταν έχεις μια πολύ καλή ιδέα και ο συνάδελφός σου επίσης μία, αν τις μοιραστείτε στο τέλος θα έχουμε από δύο πολύ καλές ιδέες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Την Παρασκευή η συνάντηση του MDRT Cyprus

Το MDRT, συμπλήρωσε, αφορά κυρίως τους επαγγελματίες ασφάλισης ζωής που ακολουθούν αυστηρά επαγγελματικά και ηθικά πρότυπα αποσκοπώντας την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και  αξιοπιστίας με τους πελάτες τους. Το MDRT είναι το μέρος όπου οι σύμβουλοι έρχονται να μάθουν πως να αυξήσουν την επιτυχία τους και να εξασφαλίσουν βιώσιμη επιτυχία. Το MDRT συνδέει τα μέλη του σε ένα μοναδικό παγκόσμιο δίκτυο παρέχοντας τους ένα μοναδικό συνδυασμό πόρων και δικτύωσης με σκοπό την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.