1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Στην τελική ευθεία το 6ο Insurtech Conference της Boussias!

Στην τελική ευθεία το 6ο Insurtech Conference της Boussias!

Στην τελική ευθεία το 6ο Insurtech Conference της Boussias!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του 6ου Insurtech Conference που διοργανώνει η Boussias στις 26 Ιανουαρίου 2023 στην Αθήνα. Το συνέδριο που αποτελεί πλέον θεσμό για την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά θα αναδείξει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και πρωτοπόρες υπηρεσίες προάγοντας έτσι το Digital Transformation που έχει στόχο στρατηγικά και λειτουργικά οφέλη για τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά από 2 χρόνια με φυσική παρουσία, έχει από πέρσι και Κυπριακή παρουσία αφού το Cyprus Insurance News βρίσκεται ανάμεσα στους Χορηγούς Επικοινωνίας του συνεδρίου, με τον δημιουργό του κ. Παναγιώτη Σοφοκλέους, να συντονίζει όπως και πέρσι ένα πάνελ συζήτησης με εκπροσώπους από την εγχώρια ασφαλιστική αγορά.

Tο πάνελ συζήτησης με τίτλο «The next day of Digital Insurance in Cyprus» θα προσπαθήσει να αναδείξει την επόμενη μέρα για τη ψηφιακή ασφάλιση στη χώρα μας. Η σύνθεση του πάνελ είναι αυτή τη στιγμή υπό διαμόρφωση με την τελική του μορφή να αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες. Μέχρι τη στιγμή αυτή μαζί με τον Παναγιώτη Σοφοκλέους που θα συντονίζει τη συζήτηση θα βρίσκονται στην Αθήνα οι Γιάννης Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance Brokers και ο Πάνος Τσιολής, Διευθύνων Σύμβουλος της Ideal Insurance και οργανωτικός γραμματέας του ΠΣΕΑΔ.

Η ατζέντα του συνεδρίου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και περιλαμβάνει εξέχουσες προσωπικότητες του ασφαλιστικού κλάδου από Ελλάδα και εξωτερικό.

Δείτε την ατζέντα εδώ.

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.