1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Στη Eurolife έχεις τον άνθρωπό σου!

Στη Eurolife έχεις τον άνθρωπό σου!

Στη Eurolife έχεις τον άνθρωπό σου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με το σλόγκαν “Στη Eurolife έχεις τον άνθρωπό σου” η νέα διαφημιστική εκστρατεία της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας του κλάδου ζωής στη χώρα μας, έχει στόχο να παρουσιάσει τη δυναμική της Eurolife μέσα από τους δικούς της ανθρώπους προσφέροντας στον πελάτη αυτό που πραγματικά χρειάζεται.

Με πάνω από 300 Ασφαλιστικούς Συμβούλους και εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης, η Eurolife είναι κοντά σου για να σε εξυπηρετεί καθημερινά, τηλεφωνικά ή μέσω του myeurolife portal ή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα της.

Όπως αναφέρει η Eurolife στην ιστοσελίδα της:

Οι άνθρωποι μοιάζουμε σε ένα πράγμα: ο καθένας μας είναι διαφορετικός. Χαράσσουμε το δικό μας, μοναδικό δρόμο και κτίζουμε τα δικά μας, ξεχωριστά σχέδια για το μέλλον.

Δημιουργούμε τις ιστορίες μας από τις εμπειρίες και τα βιώματά μας, τις χαρές και τις λύπες μας. Εξελισσόμαστε από ό,τι έχει να μας δώσει η ζωή και δυναμώνουμε από τα αναπάντεχά της.

Και αγαπάμε τις ιστορίες μας, ακριβώς γιατί είναι δικές μας. Και γι’ αυτό τις μοιραζόμαστε με ανθρώπους που τις καταλαβαίνουν.

Με τους δικούς μας ανθρώπους, που θέλουμε να είναι πάντα εκεί, δίπλα μας. Να ακούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας, να μας συναισθάνονται και να μας δίνουν διεξόδους στις δύσκολες, απροσδόκητες στιγμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Αυτό κάνουν οι άνθρωποι της Eurolife. Είναι εκεί να μας ακούσουν, να μας καταλάβουν, να μας βοηθήσουν. Είναι οι δικοί μας άνθρωποι.

Στη Eurolife έχεις τον άνθρωπό σου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας https://www.eurolife.com.cy/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.