1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Σε εξέλιξη η αντασφαλιστική συνάντηση στο Baden-Baden της Γερμανίας

Σε εξέλιξη η αντασφαλιστική συνάντηση στο Baden-Baden της Γερμανίας

Σε εξέλιξη η αντασφαλιστική συνάντηση στο Baden-Baden της Γερμανίας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιείτε ξανά φέτος, μετά από ένα χρόνο διακοπής λόγω της πανδημίας COVID-19, η αντασφαλιστική συνάντηση στο Baden-Baden της Γερμανίας. Η συνάντηση ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή 17/10 και τελειώνει μεθαύριο Πέμπτη 21/10.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση δίνουν το παρών τους επαγγελματίες αντασφαλιστές από όλο τον κόσμο και αποτελεί μία σημαντική εκδήλωση στο πρόγραμμα όλων των αντασφαλιστών.

Η συνάντηση του Baden-Baden δίνει την ευκαιρία σε αντασφαλιστικές και ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και μεσίτες να βρεθούν μαζί και να συζητήσουν την ανανέωση των αντασφαλιστικών τους συμβολαίων πριν την κύρια περίοδο ανανεώσεων τον Γενάρη.

Η συνάντηση του Baden-Baden ήταν αρχικά και μέχρι το 1978 το ετήσιο συνέδριο των γερμανικών πλοιοκτητών. Το 1979 η συγκεκριμένη εκδήλωση «έφυγε» από το Baden-Baden με τους αντασφαλιστές, ασφαλιστές και μεσίτες να συνεχίσουν να παρευρίσκονται στην συνάντηση την τελευταία βδομάδα του Οκτωβρίου.

Κάθε χρόνο πάνω από 2,000 εκπρόσωποι αντασφαλιστικών, ασφαλιστικών και μεσιτικών εταιρειών δίνουν το παρών τους στην συγκεκριμένη συνάντηση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη τους ιστοσελίδα απ’ όπου και μπορεί κάποιος να εγγραφεί για τις επόμενες συναντήσεις.

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.