1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο Insurtech οικοσύστημα θέλει η Revolut! Δείτε πιο προϊόν...

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο Insurtech οικοσύστημα θέλει η Revolut! Δείτε πιο προϊόν λανσάρει!

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο Insurtech οικοσύστημα θέλει η Revolut! Δείτε πιο προϊόν λανσάρει!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το 2020, η βρετανική fintech εταιρεία Revolut, πρόσλαβε Αντιπρόεδρο Ασφάλισης με σκοπό τη δημιουργία και λειτουργία μιας επιχείρησης insurtech που θα παρέχει ασφαλιστικές λύσεις σε καταναλωτές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Η Revolut προσφέρει ήδη ταξιδιωτική ασφάλιση και προστασία συσκευών σε ορισμένες χώρες ενώ επιδιώκει να προσφέρει μία σειρά ασφαλιστικών λύσεων τόσο στον κλάδο Περιουσίας και Ατυχημάτων αλλά και ζωής με το πιο πρόσφατο προϊόν  της να είναι η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι διαθέσιμο αυτή την στιγμή μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο με σχέδια όμως της εταιρείας να περιλαμβάνουν σύντομα την διάθεση του και σε άλλες χώρες.

Η ασφάλεια κατοικίδιών της Revolut προσφέρετε με τρία διαφορετικά πλάνα (bronze, silver ή gold) με την ετήσια κάλυψη να είναι μέχρι 10.000 στερλίνες ενώ όλα τα πλάνα περιλαμβάνουν δωρεάν βιντεοκλήσεις με κτηνιάτρους 24 ώρες το 24ώρο.  

Οι κάτοχοι ασφαλιστηρίων συμβολαίων μπορούν να διαχειρίζονται από την προβολή του συμβολαίου μέχρι την υποβολή απαίτησης, μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής.

Η κάλυψη παρέχετε σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία ERGO.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε το πρώτο βήμα σε ακόμα ένα τομέα και να λανσάρουμε το πρώτο αυτόνομο προϊόν insurtech. Ο Insurtech κλάδος αναπτύσσετε ταχύτατα και η Revolut στοχεύει να γίνει ένας από τους κορυφαίους  παίκτες insurtech στον κόσμο» δήλωσε ο Chiraayu Sethi, διευθυντής του συγκεκριμένου προϊόντος της Revolut.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Metaverse: Ένας ψηφιακός κόσμος με απεριόριστες δυνατότητες

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.